Svårt sjuka av svininfluensavaccinet – Ta oss på allvar!

12
935

Skadades av sprutan mot svininfluensa – nu kräver de: Ta vår smärta på allvar

De kallar sig för ”Livet ­efter sprutan”55 personer som alla ­blivit kroniskt sjuka efter vaccinationen mot svin­influensa – men många av dem får varken diagnos ­eller ersättning. – Vi vill att våra skador ska bli erkända, säger initia­tivtagaren Marie Almquist, 36.

Alla 55 insjuknade i samband med svinvaccinationen och är efter 1,5 år ännu inte friska.

Marie Almqvist: Bara timmar efter vaccinationen svullnade axeln upp på sjuksköterskan ­Marie Almquist, som fick hög ­feber. – Efter några dagar fick jag röda utslag över hela kroppen, från hårbotten till fotsulorna. Det var en allergisk reaktion.

Hon fick även hjärtklappning, muskelsvaghet, känselbortfall, krypningar, yrsel och smärta. Hennes läkare skickade en biverkningsrapport till Läkemedelsverket.

André, 14, har inte varit i skolan på 17 månader – sedan han tog sprutan mot svininfluensan. Han har för ont. – Jag ligger här som en grönsak, säger han.

Kevin 12: Det sticker, bränner och värker i kroppen. Muskelsvag, förlamningar, synbortfall och illamående. Har inte varit smärtfri en dag sedan han fick sprutan.

Berit Stridsberg 44: Det bränner i kroppen, har känselbortfall i hela kroppen och hon har tappat både smak och luktsinne.

Niklas Berglund 37: Yrsel, huvudvärk och muskelvärk. Har varit tvungen sluta köra rally. Nekas ersättng från läkemedelsverket.
Läs mer: Aftonbladet

Uppdaterat 25/3 – 2011 , Fram till nu har 82 personer fått narkolepsi av sininfluensavaccinet. Läs mer DN

12 KOMMENTARER

 1. Hej. Jag är en av de drabbade som fått svåra biverkningar av Pandemrix. Den 7 december har det gått 2 år sedan jag tog sprutan,och jag har fortfarande kvar biverkningarna! Läkemedelsverket har inte gått ut med de som drabbats av neurologiska reaktioner. De har bara erkänt sammankoppling mellan barnen som fått Narkolepsi och sprutan. Vill ni veta mer eller få en inblick hur det är, läs Maries blogg livetreftersprutan.blogspot.com
  MVH Berit Stridsberg

 2. Lider med de drabbade. Nu har man tagit bort kvicksilvret i runda två av vaccinet. Men det pratar man inte högt om. Det är därför den är ”säker” nu. Ni som är drabbade kanske ska ta en kvicksilverrensning precis som vi amalganförgiftade tagit?

  När vi ändå är inne på vaccin så lär ju nästa fiasko bli livmoderhalsvaccinet. Där sprutar man in aluminium istället. Många dödsfall internationellt redan.

  Sjuk värld vi lever i!

 3. Det går att läsa om vaccinskandalen med Gardisil på hemsidan, http://www.truthaboutgardasil.org
  Men naturligtvis får inte det komma ut i vanliga massmedia för då kommer ju ingen i Sverige att vaccinera sig.
  Jag var och pratade med Polischefen 4 gånger, fick hans email adress direkt till kontoret för att skicka det jag hade sett om svininfluensavaccinet. Jag var till Mora Tidning också fyra gånger,men de ville inte skriva något.
  Jag gick upp till Lasarettet för att tala med Landstingsdirektören, som var på möte, träffade istället vaccinationssamordnaren för Mora Kommun, han trodde inte på konspirationsteorier sa han, jag gick t.o.m upp till vårdcentralen och krävde att få email adressen till dom, och sa åt folk att gå hem,
  ifrån deras avtalade tid att ta vaccinet.
  Inte förrän senare tänkte jag på att varför ska de tro på mig när de inte ens lyssnar på forskare (visserligen i minoritet)som sagt att inte ta pandemrix. Det var en chock för mig också att man som orolig medborgare inte kan göra sin röst hörd någonstans. Jag känner för er som blev sjuka och önskar er hälsan tillbaka. Eva

  • Ja det är tyvärr så verkligheten ser ut, allting i samhället från media till alla myndigheter, alla är korrupta och uppköpta av läkemedelsindustrin som tjänar mångmiljardbelopp på människors sjukdomar.

   Det enda man kan göra är att öka sin egen och andras medvetenhet om alla risker.

   Du kan även sprida http://www.vaccinationsfaran.se till alla du känner, också en mycket informativ och bra sida.

 4. Vacciner, hela den affärsmässiga iden är att sälja mediciner till människor som annars inte skulle köpt någon medicin.

  Smart är ju att låta en regering köpa medlen och sköta distributionen. På det sättet kan läkemedelsbolagen skylla på att det inte är dom som medicinerat. Dom vet ju vilka risker det är.

 5. En bekant som tog vaccinet och blev väldigt dålig med hjärtklappning osv, han fick mitt goda råd att äta lite selen och C-vitamin då det hjälpte mig mycket under amalgamsaneringen.
  Bara någon vecka efter att ätit lite selen och C-vitamin blev kompisen genast bättre. Även kompisens son låg på sjukhus två veckor efter sprutan och där skrev läkarna en biverkningsrapport men inte på kompisen som var dålig ett halvår efter sprutan.
  Så håll er borta från sjuka-vården !!!!

  • Hej Joakim
   Anledningen till att du blev bättre av Selenet är förmodligen för att det binder kvicksilver lika bra som Svavel. I naturen är Hg blandat med Svavel, därför söker det sig till svavelhaltiga områden i kroppen.
   T ex nervsystem och annan fettvävnad

 6. Joakim- Ja det rådet ger jag ofta till folk jag känner, men och ett stort men är att varje människa måste sätta sig in i sin egen situation och lära sig hur kropp och själ fungerar. Det finns en mycket bra bok om just detta om läkedom ”Healing” av Matthew Manning! Jag tycker att alla skall börja med att läsa en sådan bok. Det viktiga är att skaffa sig kunskap och aldrig lita på vad sköterskan på BVC eller doktorn på kliniken säger utan att ta reda på fakta om din sjukdom och dess förhållande till din kropp & själ! Många tycker att detta kan låta ”flummigt” och att det är för mycket religion i själssnacket. Då vill jag bara berätta att jag har varit ateist och är det fortfarande men med ett litet tillägg, jag vet ingenting om detta! Jag vet att vi alla är sammanlänkade med kosmos som ett kollektivt medvetande.

 7. Hej!
  Jag tänkte höra hur man gör en ”kvicksilver-rensning”? Jag har haft biverkningar i form av plötslig stark smärta i både huvudet, vid tinningen, lite bakom örat och på många andra ställen i kroppen. Det verkar nästan som om det är en smärta som ”åker omkring” i kroppen och tar sig i uttryck på ungefär samma sätt, ett slags starkt och plötsligt ”nyp” på något ställe. Nu när jag läser att den första omgången vaccin innehöll kvicksilver så kan jag tänka mig att det kan ge sådana biverkningar. Jag läste här i forumet om att man skulle kunna äta Selen och C-vitamin, och att det ska binda kvicksilvret. Är det så då att när det har bundit kvicksilvret – går det ut den naturliga vägen då så att man blir av med det? Är det så man gör en rensning? Tacksam för svar av någon som har den kunskapen!
  Mvh,
  Angie

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.