OHÄLSA pga HPV-vaccin

2
1868

Fickan har jätteont och har fått snedställd fot.

Mitt hjärta blöder för alla vaccinskadade barn.

Marina Szöges

2 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Är det inte dags att titta in på läkarnas utbildning, den är ju trots allt skattefinansierad!
  Jag jobbar som osteopat och brukar titt som tätt kika på eran site, tycker den är bra och informativ. Jag har under ett halvår intresserat mig för medicinens historia om hur utvecklingen egentligen ligger till. Av en händelse så snubblade jag över en antropolog, hade ingen aning om vad det var, utan det han skrev var väldigt intressant. Hans namn var Hans A Baer å e professor i antropologi. Antropologerna har gjort djup forskning kring den medicinska historian, hur det verkligen förhåller sig. Man vill kräkas när man läser hur skolmedicinen har kommit till sin position som ska kallas primärvård. Ett ständigt lobbande, man kan säga att det är en klubb för inbördes beundran att kliar du min rygg så kliar jag din rygg. Där industrin har smörjt politikerna så att dom skapar de lagar och ordningar som passar industrins syften. Där läkarna är den sista brickan i spelet att föra ut industrins budskap att vi ska medicineras för mer eller mindre allting oavsett symtom, för det handlar bara om profit.

  Titta in på läkarnas utbildning när det gäller rörelseapparaten, där man pluggar i termin 2 endast 4 veckor om rörelseapparaten. Om ryggen så läser man specifikt endast 3,5 timmar på 5,5 års studier. Ländryggsbesvär är det specifika område oavsett alla diagnoser som en läkare kan ge. Så är ländryggsbesvär det som kostar västvärlden mest pengar oavsett diagnos, mer än t ex depression.

  Att läkarna är de som ska titta på ryggen är ett enda stort skämt. Du ska veta att det finns ingen statistik i världen som stödjer läkarnas sätt att diagnosticera en rygg. Om du går in på läkemedelsboken.se så kan du läsa att professor i ortopedi Tommy Hansson säger att läkarna gissar i 9 fall av 10 vad som skulle kunna vara orsaken till dina besvär. Tittar man på hur kostnaderna fördelas, så kostar den direkta behandlingen 7% och den indirekta 93% av den totala kostnaden. Den direkta kostnaden är för den behandling man har fått som oftast är totalt kass och för att man har för dålig kunskap och för dåliga behandlingar så sjukskrivs/sjukpensioneras patienterna för att man inte har kunnat hjälpa patienterna. Det är dina skattepengar som försvinner upp i tomma intet.

  Man kan titta på Robert Koch, han är den som hittade att det är en specifik organism som skapar en specifik sjukdom. Han har bara delvis rätt som han också påpekade så drabbas inte alla trots att de utsätts för microorganismer, för den specifika sjukdomen. Utan han påpekade också att eftersom alla inte smittas så finns det andra saker som kan påverka så att patienten är motståndskraftig, t ex patientens generella hälsa. Men det förkastade skolmedicinen totalt. Man tog bort allt vad som hade med miljö, det sociala m m, för det passade inte deras syften, att skapa ett herravälde där deras behandling var det som gällde.

  Organisationer/industrin – politiker – läkare = ett triangulärt samarbete som skapade herraväldet och där ideologin – politiken – ekonomin står i centrum och där får inga andra behandlingsformer plats, för vi har en annan ideologi och en annan approach än vad de har och våra behandlingsformer är inte samma kassako som deras.
  Alternativa behandlingsformer beredes bara plats om skolmedicinen har nytta av dem och då döper man oftast om den så att det heter ngt som t ex medicinsk yoga. Man tar t ex bara ut en del av en metod och man tar inte hela metoden, dvs man tar en del ur ett sammanhang och sätter in i sitt.

  D finns så mkt kvacksalveri inom skolmedicinen så d är inte klokt, å det är det våra skattepengar går till, tragiskt.

  Mvh Janne

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.