Biverkningar av Pfizer/Biontechs coronavaccin

15
32978
Bild från Pixaby

Aftonbladet publicerade den 10/12 litet data från Pfizer/Biontechs vaccinstudie

I studien ingick 38 000 personer. Hälften fick coronavaccin och den andra halvan fick placebo (oklart vad placebot bestod av). Vaccinet har getts i två doser och försökspersonerna har följts upp två månader efter sista dosen.

Milda biverkningar:

Rodnad och svullnad vid injektionsstället 84 procent
Trötthet  63 procent
Huvudvärk 55 procent
Muskelvärk 38 procent
Frossa 32 procent
Ledvärk 24 procent
Feber 14 procent

4.6 procent av alla deltagare under 55 år fick svåra reaktioner, av dessa ”milda biverkningar”. Hur länge biverkningarna varade framkommer inte i texten.

Allvarliga biverkningar:

0.5 procent, 95 personer av 19 000 (Ungefärligt uträknat eftersom exakt antal deltagare inte anges) fick allvarliga biverkningar. Vilket innebär att om halva Sveriges befolkning vaccineras kommer i runda slängar ungefär 25 000 personer få allvarliga biverkningar. Dessa kommer bland annat bestå av nervskador, inflammationsprocesser och allvarliga allergiska reaktioner samt förstås också biverkningar som vi idag inte kan föreställa oss. (Jämförbart med narkolepsi efter svininfluensavaccinet)

Enligt Aftonbladet fick 4 personer ansiktsförlamning (bells pares) och även blindtarmsinflammation 0.04 procent, hjärtinfarkt 0.02 procentoch och stroke 0.02 procent.

En annan allvarlig biverkning är allergisk reaktion som två sjukvårdsanställda drabbades av när de fick vaccinet. England har sedan tisdags börjat vaccinera. Redan första dagen uppsod två allvarliga biverkningar i form av anafylaktoid reaktion, ungefär samma symptom som anafylaktisk chock.

Brittiska hälsovårdsmyndigheten varnar nu personer som är allergiska, som en extra försiktighetsåtgärd att inte ta Pfizer/Biontechs vaccin.

Aftonbladets artikel >>>
Studien i sin helhet >>>

Text Marina Szöges
Bild Pixaby

15 KOMMENTARER

 1. HÄR NEDAN LÄGGER JAG IN VIKTIGA ARTIKLAR OM CORONAVACCINET, VARTERTER JAG HITTAR DEM
  Mer information: https://www.fda.gov/media/143557/download?fbclid=IwAR2uJWjYFqTOgPE215Uj60g16NfzzSEWjLCBzbYFlOpA_kQGiXH39uM_GzM

  HÄR FINNS STUDIEN I SEN HELHET:
  https://www.fda.gov/media/144246/download?fbclid=IwAR2GCdxUzRfH-1yTjD2gWzFwztBdAXMdH6rbfe9_JThi9vMK99JSKtUm1Rc

  Ovaccinerade barn är friskare än vaccinerade https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33266457/

 2. Trots att det skall finnas en bipacksedel på svenska öppnar Läkemedelsverket upp, för att godkänna coronavaccinet utan bipacksedel.

  https://www.lakemedelsverket.se/sv/nyheter/coronavacciner-kan-fa-undantag-for-produktinformation

  ”Alla godkända läkemedel måste ha godkänd produktinformation (produktresumé, bipacksedel och märkning). Läkemedel på den svenska marknaden har i regel produktinformation på svenska. Det finns samtidigt möjlighet i lagstiftningen att bevilja undantag när så är motiverat, till exempel för att öka tillgängligheten av ett läkemedel.”

 3. Genom det här vaccinet utsätts man för fyra stora risker, förklarar Professor Dr Sucharit Bhakdi.
  Han är en tysk specialist inom mikrobiologi och epidemiologi av infektionssjukdomar. Före sin pensionering var han professor vid Johannes Gutenberg University i Mainz och från 1991 till 2012 chef för Medical Institute for Microbiology and Hygiene.

  Professor Bhakdi tar i en video upp biverkningarna av detta genetiska vaccin från Pfizer/BioNTech.
  För en vecka sedan, den 21 december, godkände EU-kommissionen detta vaccin, som heter Comirnaty.
  Vaccinet medför fyra stora risker:

  Risk nr. 1) Vaccinet orsakar biverkningar
  Testpersonerna har varit unga, friska människor. Men hälften av dem fick feber, frossa, muskelsmärta, värkande lemmar, huvudvärk och de kände sig allmänt sjuka efter sin injektion. Men nu börjar man att vaccinera äldre människor i deras befintliga förhållanden.
  Frågan som nu uppstår: Vad kommer att hända med de gamla människor som kommer att vaccineras?
  Det fanns inte tillräckligt många försökspersoner med liknande förhållanden som de som nu vaccineras.

  Risk nr. 2) Detta vaccin har flera komponenter.
  Ämnet som inkapslar vaccinet (mRNA) kan orsaka mycket allvarliga allergiska reaktioner.

  Risk nr. 3) Detta vaccin kan konstigt nog bidra till en negativ överreaktion
  Efterföljande infektioner kan förekommande. Och inte bara med detta virus, även med andra typer av virus, såsom ett influensavirus. Det orsakar en explosiv immunöverreaktion. Tester på djur för SARS-COV-1 visade att det fanns förstärkning av immunsystemets reaktion på sjukdomen. Djuren som vaccinerades höll på att dö.
  Detta är en enorm fara. När en genbaserad vaccination injiceras i din arm, sprids vaccinet (mRNA) inom några minuter in i hela din kropp. Det kommer också in i celler som normalt inte skulle infekteras. Där startar produktionen av detta virusprotein inne i dina celler. Dina celler blir en fabrik.

  Risk nr. 4: Det är en autoimmun sjukdom och en utlösning av det är faktiskt en embolismisk störning som teoretiskt kan orsaka död. Men också kvinnlig infertilitet.
  Detta är teoretiska saker som redan är skrivna i svartvitt.

  På bipacksedeln från Pfizer/Biontech står det att gravida kvinnor inte får vaccineras, eftersom vaccinskador inte kan uteslutas.

  Om en ung kvinna bestämmer sig för att bli vaccinerad, bör hon undvika att bli gravid under två månaders tid. Detta har aldrig testats i experiment, men borde ha undersökts för länge sedan.
  Professor Bhakdi beskriver i den här videon fyra allvarliga risker med Covid-19-vaccinet:

  https://newtube.app/user/AlternativeMedia/sBBXYBj?fbclid=

  https://newtube.app/user/AlternativeMedia/sBBXYBj?fbclid=IwAR2c_0Hw-HWza2bLubB9Z5rb5LV_t5dL4hEvRPX79UEQRkyouyduei8c_aQ

  När en genbaserad vaccination injiceras i din arm, sprids vaccinet (mRNA) inom några minuter in i hela din kropp. Det kommer också in i celler som normalt inte skulle infekteras. Där startar produktionen av detta virusprotein inne i dina celler.
  Dina celler blir en fabrik.

 4. LENNART MATIKAINENS FB SIDA:

  ”Förra veckan måste jag ha fått frågan 20 gånger om de nya COVID-vaccinerna. Här är mina tankar. Skicka denna information till många du kan. Människor behöver ha fullt informerat samtycke när det gäller att injicera främmande genetiskt material i sina kroppar.

  1. Covid-vaccinet är mRNA-vaccin. mRNA-vaccin är en helt ny typ av vaccin. Inget mRNA-vaccin har någonsin tidigare licensierats för human användning. I grunden har vi absolut ingen aning om vad vi kan förvänta oss av detta vaccin. Vi har ingen aning om det blir effektivt eller säkert.

  2. Traditionellt vaccin introducerar helt enkelt bitar av ett virus för att stimulera en immun reaktion. Det nya mRNA-vaccinet är helt annorlunda. Det injicerar faktiskt (transfekt) molekyler av syntetiskt genetiskt material från icke-människor källor i våra celler. Väl i cellerna samverkar genetiskt material med vår överförings RNA (tRNA) för att göra ett utländskt protein som enligt uppgift lär kroppen att förstöra det virus som kodas för. Notera att dessa nytillverkade proteiner inte regleras av vårt eget DNA, och därmed helt främmande för våra celler. Vad de är fullt kapabla att göra är okänt.

  3. MRNA-molekylen är sårbar för förstörelse. Så, för att skydda de sköra mRNA-sidorna medan de förs in i vårt DNA är de överdragna med PEGylerade lipid nanopartiklar. Denna beläggning döljer mRNA från vårt immunsystem som vanligtvis skulle döda alla främmande material som injiceras i kroppen. PEGylerade lipid nanopartiklar har använts i flera olika droger i åratal. På grund av deras effekt på immunförsvarets balans har flera studier visat att de framkalla allergier och autoimmuna sjukdomar. Dessutom har PEGylerade lipid nanopartiklar visat sig trigga sina egna immunreaktioner och orsaka skador på levern.

  4. Dessa nya vacciner är dessutom förorenade med aluminium, kvicksilver och eventuellt formaldehyd. Tillverkarna har ännu inte avslöjat vilka andra gifter de innehåller.
  5. Eftersom virus muterar ofta är risken för att vaccin fungerar i mer än ett år osannolik. Det är anledningen till att influensavaccinet ändras varje år. Förra årets vaccin är inte mer värdefullt än förra årets tidning.

  6. Absolut inga långsiktiga säkerhetsstudier har gjorts för att se till att något av dessa vaccin inte orsakar cancer, anfall, hjärtsjukdomar, allergier och autoimmuna sjukdomar som ses med andra vacciner. Om du någon gång velat vara marsvin för Big Pharma, är det nu ditt gyllene tillfälle.

  7. Många experter ifrågasätter om mRNA-tekniken är redo för prime time. I november 2020, Dr. Peter Jay Hotez sade om de nya mRNA-vaccinen, ′′ Jag oroar mig för innovation på bekostnad av praktiska saker eftersom de [mRNA-vaccinen] är viktade mot teknikplattformar som aldrig har tagit sig till licensiering tidigare.” Dr. Hotez är professor i barn-och molekylär virologi & mikrobiologi vid Baylor College of Medicine, där han även är chef för Texas barnsjukhuscenter för vaccinutveckling.

  8. Michal Linial, doktorand är professor i biokemi. På grund av hennes forskning och prognoser om COVID-19, Dr. Linial har citerats i media. Hon sade nyligen, ′′ Jag kommer inte att ta det [MRNA-vaccinet] omedelbart – förmodligen inte för åtminstone det kommande året. Vi får vänta och se om det verkligen funkar. Vi kommer att ha en säkerhetsprofil för endast ett visst antal månader, så om det blir en långsiktig effekt efter två år, kan vi inte veta.”

  9. I november 2020 rapporterade The Washington Post om tveksamhet bland sjukvårdspersonal i USA till mRNA-vaccinen, citerade undersökningar som rapporterade att: ′′ några ville inte vara med i första omgången, så de kunde vänta och vänta se om det finns potentiella biverkningar ”, och att ′′ läkare och sjuksköterskor vill ha mer data innan de förkämpar vaccin för att avsluta pandemin.”

  10. Eftersom dödstalen från COVID återupptogs till den normala dödstalen för influensa långt tillbaka i början av september, har pandemin varit över sedan dess. Därför behövs inget vaccin just nu. Den nuvarande skrämseltaktiken angående ′′ eskalerande fall ′′ bygger på ett PCR-test som eftersom det överskrider 34 amplifieringar har en 100 % falsk positiv hastighet om det inte utförs mellan 3: e och 5: e dagen efter första dagen med symtom. Det är därför 100 % felaktigt hos personer utan symtom. Detta är väl etablerat i den vetenskapliga litteraturen.

  11. Den andra anledningen till att du inte behöver ett vaccin för COVID-19 är att substantiell flockimmunitet redan har skett i USA. Detta är den främsta anledningen till slutet av pandemin.

  12. Tyvärr kan man inte helt lita på vad man hör från media. De har konsekvent fått fel det senaste året. Eftersom de alla får stöd av Big Pharma och de andra enheterna som säljer COVID-vaccinen kommer de inte att vara helt kommande när det gäller mRNA-vaccin. Varje uttalande jag har gjort här är helt uppbackad av publicerade vetenskapliga referenser
  .
  13. Jag skulle vara väldigt intresserad av att se en verifiering av att Bill och Melinda Gates med hela sin familj inklusive barnbarn, Joe Biden och president Trump och hela deras familjer, och Anthony Fauci och hela hans familj får vaccinet.

  14. Den som efter att ha läst allt detta fortfarande vill bli injicerad med mRNA-vaccinet, bör åtminstone kontrollera blodet för antikroppar mot COVID-19 Det behövs inget vaccin hos personer som redan är naturligt immuniserade.

  Här är min botten: Jag skulle mycket hellre få en COVID-infektion än att få ett COVID-vaccin. Det vore säkrare och mer effektivt. Jag har haft ett antal COVID-positiva influensafall i år. Några var gamla och hade hälsoproblem. Varenda en har lyckats riktigt bra med naturterapi inklusive ozonterapi och IV-vitamin C. Bara för att modern medicin inte har någon effektiv behandling mot virusinfektioner, betyder det inte att det inte finns någon.

  Frank Shallenberger, MD, HMD”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.