Finsk läkare medger att det var misstag att svinvaccinera barn

0
879

Finland: Institutet för hälsa och välfärd (THL) medger för första gången att svininfluensavaccinet kanske inte borde ha getts åt barn och unga.

THL:s överläkare Terhi Kilpi berättar för tidningen Sunnuntaisuomalainen, som är en gemensam söndagsbilaga för flera tidningar i Mellersta Finland, att hon inte längre skulle rekommendera vaccinet för personer i åldern 5-20.

– För ett år sedan fanns det information som visade att svininfluensa är farlig för just ungdomar. Då hade man ännu inte anledning att misstänka allvarliga biverkningar av vaccinet, säger Kilpi.

Vaccinet misstänks ha ett samband med ökade narkolepsifall bland barn och ungdomar i Finland, Sverige och Island.

Dr Terhi Kilpi ställer sig frågan varför Sverige, Finland och även Island! är hårdare drabbat, vad gäller biverkning på svinvaccinet, än till exempel Kanada. Österbottens tidning

Marina Szöges kommentar: Varför dessa tre länder är hårdare drabbade än Kanada är svårt att säga utan ordentlig fakta, men att påstå att man inte visste att vaccinet skulle ge allvarliga biverkningar är ren lögn. Redan för ett år sedan, stod det i Fass, att svinvaccinet Pandemrix kan orsaka allvarliga biverkningar. Det står där klart och tydligt, mellan raderna, att vaccinet är mer eller mindre hälsovådligt, samt innehåller en hel del konstiga ämnen, inklusive kvicksilver och skvalen. Kvicksilver är nervgift och skvalen skapar inflammationer.

Vidare står det i fass: ”Försiktighet krävs vid administrering av vaccinet till personer med känd överkänslighet (annan än anafylaktisk reaktion) mot den aktiva substansen, något hjälpämne, tiomersal och mot restsubstanser (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat)”

Sjukvårdspersonal ska vara observant på att den vaccinerade kan reagera med chock på ämnen som finns i vaccinet. Och då varnar man speciellt för följande ämnen:

Tiomersal som är ett vackrare namn för kvicksilver, dödar hjärnceller.

Restsubstanser från ägget, ovalbumin. Virus odlas på ägg och det finns rester kvar i vaccinet av ägg och kycklingprotein som injiceras in i organismen. Ägg och kycklingprotein är nyttigt att äta, (dock ej för veganer) men tveksamt om det är bra att få det insprutat via injektion rakt in i kroppen.

Formaldehyd:  Är cancerframkallande och används för att inaktivera virus. Det används som bekämpningsmedel, desinficerings- och konserveringsmedel och är är allergi- och cancerframkallande enligt kemikalieinspektionen.

Gentamicinsulfat är ett bredspektumantibiotikum

Natriumdeoxikolat är ett konserveringsmedel

En soppa av kemiska ämnen som har olika egenskaper; Nervgift, inflammationsskapare, bakteriedödande, cancerframkallande, konserverande, allergiframkallande osv.

Men det är inte nog än, det finns fler giftiga ämnen i Pandemrix:

Polysorbat 80: kan eventuellt orsaka infertilitet

Dinatriumvätefosfat: Giftig för vattenlevande organismer klassas som farligt avfall.

Skvalen: Vid injicering av squalene ter det sig att verka som om immunförsvaret går till attack. Den attackerar då inte bara det squalene som injicerats utan går till fullständig attack på även allt naturligt squalene som finns i kroppen. Immunförsvaret kommer med andra ord att försöka förgöra varenda molekyl av squalene i kroppen, således förgörs det naturliga squalenet som har vitala funktioner i nervsystemet. Immunförsvaret förlorar alltså funktionen att egentligen känna igen vad som är ens egen vävnad. Reaktionen är farlig och kan leda till nervskador och döden i värsta fall.

Och denna giftiga soppa inbillade våra hälsovårdande myndigheter, med mördande reklam, att vi skulle ta för att skydda oss från  H1N1, den fruktade pandemin som aldrig riktigt blev och faktum är att förra året dog det färre svenskar av influensa, än vad som är vanligt.

Länder som inte vaccinerade sin befolkning, Polen till exempel, hade inte fler dödsfall i Svininfluensa, förra vintern, än vad Sverige hade.

Läs mer: Fass.se Zarahssida.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.