Hör Anders Tegnell och f.d. hälsovårdminister Maria Larssons bortförklaringar, varför det var rätt att vaccinera mot den s.k. pandemin

1
821

Notera att ingen av dem vill svara på frågan – om de idag skulle ha fattat ett annat beslut.

Varken Maria Larsson eller Anders Tegnell verkar vilja ta ansvar. Anders Tegnell säger till och med ” ingen forskare kunde drömma om att vaccinet skulle kunna ställa till några andra effekter förutom att skyddda mot influensa”.  Och han säger att vaccinet var godkänt och hade gått igenom alla tester ett vaccin ska gå igenom och var alltså därmed säkert.

Eftersom det är läkemedelsindustrin själv som testar och godkänner vaccin bör man inte med automatik tro på påståendet att ett vaccin är säkert.

Redan innan vaccinationen med Pandemrix kunde man läsa i Fass.se att vacccinet innehåller massor av tvivelaktiga ämnen. Den sorgliga sanningen är att Pandemrix är en ganska giftig soppa. Läs mer om detta här: Värsta bluffen

1 KOMMENTAR

  1. Det är kanske dags för ett upprop för homeopatin och mot att låta människors hälsa vara i händerna på skrupellösa makthavare och myndigheter som inte ens med hårda fakta vill ta sitt ansvar.
    Vi vet att t.ex moas symtom finns i repetorier och materia medican. Jag tror att det är tid för oss att gå ihop och erbjuda hjälp.
    Vi skulle kunna ta kontakt med journalisten Anders Wennerstam t.ex som verkar kunna ställa rätt frågor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.