Homeopati lindrade biverkning av cellgifter

1
957

Patientberättelse från Irén Svensson Nylén. Örebro

– Efter att ha opererat bort en tumör och påbörjat en cellgiftbehandling fick jag den mest avgrundsdjupa halsbränna jag någonsin har upplevt

Jag fick lära mig att halsbränna är en ytterst vanlig (och synnerligen oönskad) biverkan av cellgifterna.

Halsbränna ja, här talar vi inte om milda uppstötningar och allmänt obehag, utan om en halsbränna som spred sig från mellangärdet och ut i hela bröstet för att formligen forsa upp i halsen, Det blev som kramp – jag fick till och med värk i käkarna.

”Min” doktor på onkologen rekommenderade Losec (eller liknande), men jag bad om något annat, eftersom jag inbillar mig att massor med dessa läkemedel knappast kan vara bra i längden. Men nu är tyvärr detta vad som erbjuds.

Jag fick tack och lov kontakt med Irén Svensson-Nylén på Alternativpraktik Helheten i Örebro, som raskt rekommenderade Nux vomica. I början tog jag två tabletter var tjugonde minut i en timme innan behandlingen, så den cellgiftomgången var halsbrännan betydligt mildare. Nu tar jag kanske två om dagen av den enkla anledningen att de inte behövdes.

Nux vomica är numera min bästa vän,  halsbrännan är nästan ett minne blott. Vid nästa cellgiftbehandling vet jag att hjälp finns!

Kvinna 53 år

——————————–

Här vill jag kasta in en liten brasklapp. De flesta som läser Dagens Homeopati vet att homeopatiska läkemedel ges utifrån en individuell bild, men jag vill påtala för dem som kanske inte är så bevandrade inom den homeopatiska läkekonsten att  Nux vomica hjälpte henne, men kanske inte hjälper alla som har halsbränna. De kan behöva ett annat individuellt anpassat homeopatiskt läkemedel.

Marina Szöges

 

1 KOMMENTAR

  1. Det är mycket märkligt att ”läkemedel” med såna fruktansvärda biverkningar överhuvudtaget får säljas och användas, lika märkligt är att benämningen läkemedel får användas för ett sådant gift. Ett läkemedel borde ju vara ett medel som läker, som stödjer den naturliga läkningsprocessen, vilket homeopatiska läkemedel gör men istället regleras de starkt och förbjuds mer för var dag som går. Det är otäckt, mycket otäckt vilken hemsk korruption vi har i detta samhälle idag. Man tycker ju att människors hälsa borde stå i första hand, men så länge det går att tjäna pengar på människors ohälsa så kommer läkemedelsindustrin att fortsätta utnyttja detta.
    Bojkottar vi läkemedelsindustrin och ökar medvetenheten hos allmänheten så kommer de sakta men säkert dö ut!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.