Homeopati hjälper mot pollenallergi

0
1291

Patientfall från Homeopat Gunnar Janssons praktik i Norrköping:

Jag har varit allergisk mot pollen sedan 4-årsåldern vilket inneburit klåda och rinnande ögon samt rinnande näsa i stort sett från tidig vår till sen höst. Kände mig alltid trött och irriterad och hade svårt att koncentrera mig, både i skolan och på fritiden.

Läkarna trodde att jag skulle bli bättre när jag kom i puberteten men när jag var 12-13 år så blev besvären bara värre. Jag fick också astmatiska besvär med pipande luftrör, hosta och svårt att andas. Följden blev många sömnlösa nätter och tilltagande trötthet, kände mig alltid ”hängig”.

Ventolin, bricanyl, kortison och ögondroppar gjorde mig inte bättre, möjligen att jag inte blev ännu sämre. Jag är en kille som tycker mycket om att idrotta. P g a mina besvär, med trötthet och svårighet att koncentrera mig, tyckte jag ofta att jag inte kunde göra mig själv rättvisa i idrotten. Exempelvis på våren när golfsäsongen började orkade jag knappt med en hel 18-hålsrunda.

Lyckligtvis och av en händelse kom jag våren 1995 i kontakt med Gunnar Jansson. Efter intervju fick jag mig hemsänt ”några små piller i ett rör”. Var väl lite skeptisk till vad dessa kunde göra men efter alla år med nämnda besvär var det värt ett försök. De första dagarna efter det jag tagit ”pillren” mådde jag dåligt, men sen …! Sedan dess är mina allergiproblem helt borta, har varit helt besvärsfri. Detta är helt underbart! ”Otroligt!!!
Henrik Lundstedt, 18 år, Västerås
Läs mer Nakh.net

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.