”Efter två behandlingar hos homeopaten blev min fru gravid”

0
2709

Vi har två barn som nu är 12 och 14 år. Vi försökte i sex års tid att få ett syskon till dem. Till slut kontaktade vi homeopat Gunnar Jansson och vi fick hjälp!

Våra två första barn fick vi vänta lite på och min fru fick flera missfall. När vi började försöka att få syskon till dem, blev det flera missfall. Åren gick och min fru gick igenom flera undersökningar både på sjukhus och privat gynekolog. Allt var helt normalt sade alla! Min fru ville under dessa år att jag skulle lämna ett spermaprov. Men icke – vi hade ju två friska barn.

Efter sex år fick jag äntligen lämna ett prov. Det var jättedåligt. Spermierna simmade dåligt och provet tydde även på en infektion. Då beslöt jag mig för att ringa till Gunnar. Våra två stora barn har vi behandlat hos Gunnar tidigare, mot bl a eksem, öroninflammation, feber, halsfluss o s v. Alltid med bra resultat.

Efter två behandlingar hos Gunnar blev min fru gravid. Vi trodde inte det var sant. Men efter nio månader föddes vår varmt efterlängtade Anne. Vi är övertygade om, både min fru och jag, att vi fått vår dotter tack vare homeopat Gunnar Jansson.

Håkan Rydgren

Läs också: Marianne och Torbjörn gick till en homeopat efter år av barnlöshet

Klicka på annonsen för att läsa mer om E-Learning….

c

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.