Agneta frisk av homeopati och hunden fick pälsen och livsgnistan tillbaka

2
1592
Jag har sett på dagens homeopati att det pågår en diskussion om homeopatins verkningsmekanism.

För mej som patient hos Gunnar Jansson bryr jag mej absolut inte om verkningsmekanismen. Utan jag bryr mig om att jag ska bli frisk. Jag tror att många andra patienter vill bli friska och inte bryr sig om vad det är för verkningsmekanism och väljer därifrån vilken medicinering man vill ta.

Jag blir frisk av homeopatin, vet många som också blivit det. Det är helt underbart att inte behöva få mer mediciner för krämporna som kommer på köpet från skolmedicinerna (biverkningar). Det är så fantastiskt att få bli frisk…efter alla dessa år!

Agneta före homeopatisk behandling
Agneta efter homeopatisk behandling

Det räcker med att se och känna och erfara dess effekt. Jag har bild på hur hemskt uppsvullen jag var pga mina återkommande besvär med mina bihålor…och som jag fått både spray och tabletter i massvis med år från läkare. Som inte hjälpt!

 

Gunnar har hjälpt mej med mina bihålor och numera har jag INGA besvär längre! Jag som hade återkommande problem o värk flera ggr om året innan jag träffade Gunnar som har hjälpt mej. Är honom evigt tacksam.

Vi har även en hund i familjen som Gunnar hjälpt. Han börjar komma upp i åren och han har en lång lista med krämpor. Plus att han har/hade tappat all päls utom i ansiktet och på benen.
Före homeopatisk behandling

Även där har Gunnar hjälpt till med hans krämpor och helt fantastiskt pälsen är på g tillbaks! Och vår älskade hund har även fått livsgnistan tillbaka, vi som sakteliga ställt in oss på att det är inte så långt kvar nu för vår fina familjemedlem. Helt otroligt! TACK än en gång Gunnar för att du finns och för att du hjälper så många medmänniskor…även djur.

Djuren ljuger inte, dom vet inte om dom får i sig homeopatimedicin eller skolmedicin. Pratade med djursjukhuset och fick då rådet att det nog var dags att avliva vår älskade hund. Och angående att han tappat päls hade dom inget riktigt svar på… även fast vi tagit prover.

Här nedan samma hund där pälsen börjar växa tillbaka!

 

Mvh Agneta & familj

2 KOMMENTARER

  1. Hej, har själv en pomeranian som efter en kur m morfinplåster(var mycket sjuk och låg inlagd på djursjukhus) inte fick sin päls tillbaka på en fläck 10×10 cm. Det är nu två år sen….. jag undrar hur ni gick tillväga och vilken medicin ni provade, Med vänlig hälsning, Inger

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.