Föredrag om vaccin Örebro den 23 februari

0
850

 

Ann-Charlotte Stewart Ph.D doktor i medicinsk genetik och före detta cancerforskare, med sjutton års erfarenhet av alternativ medicin och har stor insikt i forskarvärlden och vaccinernas effekter kommer att föreläsa om vaccin, och ger sin inledande föreläsning redan nästa vecka i Örebro!

”Jag är avhoppad forskare med tio års erfarenhet från cancerindustrin. Jag var inkopplad i de initiala stegen kring att ta fram vaccinet Gardasil när jag gjorde min postdoc på The Cancer center, University of New Mexico i Albuquerque. Min handledare från den tiden är en av dem som tagit fram vaccinet. Det var när jag lärde känna henne och de ansvariga från WHO/IARC som jag bestämde mig för att hoppa av hela cirkusen. Ett enda stort krig om berömmelse, makt och pengar som bara var plågsamt att vara med om.

Vacciner, bredvid mainstream media, är ett av de mest kraftfulla sätt (i min mening) som ”the powers that were” använder för att kontrollera, försvaga, fördumma och till och med döda människor. Alla har rätt att veta.”

/Ann-Charlotte Stewart

 

Föredrag ——————->

 

Vad är vaccin egentligen och behövs de?

Ja, vad är vaccin?  Vad innehåller sprutorna och vad gör de med min kropp? Behöver vi vaccin?

Hur fungerar vårt immunförsvar?  Hur bygger man upp ett starkt och friskt immunförsvar?

Hur skyddar man sig bäst mot att virus, bakterier och andra mikroorganismer attackerar kroppen?

De senaste åren har det gått stora och många diskussioner kring vacciner och vårt behov att vaccinera oss mot både det ena och det andra. För ett par år sedan handlade det mycket om influensaepidemin och vi blev rekommenderade att vaccinera oss mot influensaviruset H1N1. Nu vill statsmakterna vaccinera främst våra döttrar, men så småningom även våra söner samt äldre kvinnor mot humant papillomvirus, HPV, som misstänks orsaka livmoderhalscancer.

Ska man vaccinera eller inte? Vad händer om man inte gör det? Vad händer om man gör det?  Vad finns det för risker med vacciner egentligen?

Det kan vara svårt att ta sig fram i djungeln av all (des)information och det finns en massa rädslor kring detta ”infekterade” ämne.

Kom och lyssna på en föreläsning och öppen diskussion där vi tillsammans belyser detta ämne för att skapa klarhet kring vaccinernas vara eller inte vara. På basen av faktisk kunskap är det alltid lättare att ta ett beslut som känns rätt, ett beslut som var och en av oss måste göra för sig själv och sina barn.

Välkommen till en uppfriskande föreläsning och öppen diskussion för dig som vill och vågar gå din egen väg!

Föreläsning av Ann-Charlotte Stewart Ph.D., doktor i medicinsk genetik och före detta cancerforskare, med sjutton års erfarenhet av alternativ medicin, mindfulness, yoga och meditation.

Torsdagen den 23 februari, 2012, kl. 17.30 – 20.30

Hantverkshuset, Engelbrektsgatan 6, 1 tr, Örebro

Entré:  120 kr inkl. fika

 

Anmälan/info:  0733 597 348 eller till l.lundmark1@tele2.se

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.