Ett nej är alltid ett NEJ

5
3759

Ett nej är ett nej och ett nej ska alltid respekteras. Det gäller i alla sammanhang, det gäller sex och det gäller vaccin

Om en kvinna (eller man) säger nej till intim kontakt med annan person så ska det givetvis respekteras. Annars begås ett övergrepp, en våldshandling.

Om en människa säger nej till vaccination så ska det respekteras på samma grunder. Annars begås ett övergrepp, en våldshandling.

Forskare håller nu på att hetsa fram ett eller flera vaccin mot virussjukdomen Covid-19. Ett vaccin kan teoretiskt sett vara klart för användning redan i september eller senare i höst.

Men ett framstressat vaccin är ett dödligt vapen.

Ett nytt vaccin bör testas i minst 5-10 år innan det kan påstås vara någorlunda säkert.

Kom ihåg massvaccinationerna mot svininfluensan och alla som drabbades av skador i form av narkolepsi och andra svåra, kroniska symtom. Många fick sina liv förstörda. Och det är bara ett exempel. Det inkommer hundratusentals anmälningar om vaccinskador världen över varje år och då är inte mörkertalet (alla som låter bli att anmäla) inräknat.

Jag kommer att säga NEJ till ett Covid-19-vaccin, oavsett om det finns på marknaden redan i höst eller om 1-2 år. Och det beror dels på att jag valt att säga nej till vaccin för egen del och det gäller alla vaccin. Jag tar hand om min hälsa på naturlig väg och jag är bra på det. Och dels på att ett vaccin mot Covid-19 kommer att vara framstressat och därmed också osäkert och högst farligt. Det kan i princip orsaka vilka biverkningar och skador som helst.

Det är som att spela rysk roulette med sig själv. Kula eller inte kula i loppet? Nej tack.

Min kropp – mitt liv – mitt beslut.

Blir det tal om tvångsvaccinering i Sverige – och risken för ett sådant övergrepp på individen föreligger med tanke på dagens samhällsklimat och med tanke på hur regeringen och myndigheterna samt media (som egentligen ska granska makten) hanterar Coronapandemin – kommer jag att säga NEJ.

Jag låter mig hellre frivilligt smittas med SARS-CoV-2-viruset så att jag kan utveckla Covid-19 och få en naturlig immunitet mot viruset. Och då sätter jag mig givetvis i karantän i minst 14 dagar för att låta alla andra i lugn och ro göra sina egna val.

Och skulle det inte räcka, om alla (även redan smittade) tvångsvaccineras, väljer jag hellre fängelse. Jag vapenvägrade under mönstringen när jag var 18 år och skulle egentligen sitta i fängelse för det, men fick frisedel.

För mig spelar det ingen roll om jag får frisedel eller fängelse vid en eventuell tvångsvaccinering mot SARS-CoV-2. Mitt nej står fast.

Jag låter mig inte våldtas – varken av stat eller privatperson.

Men hur ska det gå med solidariteten då? Det finns ju ett missförstånd kring det här med solidaritet och vaccinationer – att vi är osolidariska om vi inte vaccinerar oss. Det stämmer givetvis inte utan är ren propaganda från stat (myndigheter), från läkemedelsindustrin (som tjänar mångmiljardbelopp på sina vaccin) och från media (som delvis ägs av läkemedelsindustrin idag).

Som ovaccinerad är jag inget som helst hot mot de personer som vaccinerar sig. Så länge vaccinet håller vad det lovar (skyddar mot viruset) behöver ingen oroa sig.

Och är det så att vissa människor inte tål vaccinet – ja, då är vaccinet faktiskt riskfyllt för oss alla.

Dessutom – om jag väljer att frivilligt låta mig smittas och sätter mig själv i karantän får det räknas som en högst solidarisk handling. Då behöver jag dessutom inte vaccineras.

Och varför inte vända på det? Det är osolidariskt att vaccinera sig. Tänk på alla oss som vill leva naturligt och bli naturligt immuna mot olika sjukdomar – ju fler som vaccinerar sig desto svårare för oss att få de nödvändiga sjukdomarna. Förutsatt nu att vaccin skyddar och att ny-vaccinerade inte smittar. Men kan vi vara säkra på det?

Det finns naturliga alternativ till ett framstressat vaccin, även i ett land som Sverige där ett förlegat och korrupt medicinskt monopol råder.

Läs gärna två av mina senaste böcker:

”Homeopatins fantastiska värld! Epidemier och pandemier!”>>>
”Homeopatins fantastiska värld! Vaccinationer – alternativ och behandling av vaccinskador”>>>

Och mina artiklar:

”Dreven i Coronatider – Vem tjänar de stora pengarna på Coronakrisen?”>>>
”Med anledning av CORONA-viruset (SARS-CoV-2) – Tips och rekommendationer (förebyggande och behandlande)”>>>
”CORONA-VIRUS – Homeopatisk behandling”>>>
”Vad har Coronapandemin avslöjat så här långt?”>>>

Låt inte din eller andras rädsla styra dig i ditt val. Låt inte grupptrycket styra dig. Hälsa får aldrig handla om skolgårdsmobbning.

Sök information – och då menar jag inte bara den tillrättalagda och ensidiga informationen som du får dig serverad av Folkhälsomyndigheten och andra statliga instanser eller av den knähund som media idag är.

Sök brett och modigt. Och bilda dig en egen uppfattning.

För egen del så säger jag ja till naturlig hälsa och ja till naturlig immunitet. Jag säger nej till vaccination för egen del och jag kommer att engagera mig mot en vaccinpandemi.

Detta är mitt val. Detta är mitt nej. Och ett nej är alltid ett NEJ.

 

 

 

 

 

 

Stefan Whilde är författare, frilansskribent, homeopat och lärare i homeopatisk läkekonst

Foto: Jane Hansson

och Pixaby

 

5 KOMMENTARER

 1. Ett nej är alltid ett nej när det gäller kvinnor och sex ,,ja det har man ju hört till leda. Det intressanta är väl mera… när är det ja till sex? 🙂
  Det om detta. När det gäller vaccineringen så är det ju svårt. Men om man säger som så att ,,jovisst var vaccinet vid svininfluensan ett misstag att ta kan man tycka men man får väga det mot att de fick behålla livet. Och samma är det väl nu när folk dör som flugor.

  Det intressanta är väl om man får behålla livet och för ”vanligt” folk som inte har någon som helst koll på alternativa läkemedel så är nog inte valet så svårt. Folk verkar ju dö bara så där och det är väl det som ligger i intresset för de som har valt att exprimentera fram det? Ja för mig känns det väldigt långsökt att detta virus skulle ha kommit till ”av sig själv” och nu har jag inte heller läst det sista i den debatten så det kan mycket väl ha tillkommit något argument för det ena eller den andra inriktningen så här på förmiddagen.

  Jag hoppas du inte hamnar i fängelse Stefan..Din närvaro och ditt kunnande är alldeles för viktigt för oss andra att få ta del av 🙂 Ha en bra dag !

 2. Tack, för att någon tänker som jag. Känns ensamt många gånger, nu är jag stärkt i mina åsikter igen. Mvh ElisabetR

 3. Tog en influensaspruta i vuxen ålder och blev jättesjuk i flera dagar med hög feber!
  Så någon spruta blir det inte för mig!

 4. Du, Stefan är en ängel på jorden. Bodde i Tyskland på 90- talet. Födde mina barn där. När mitt andra barn var fött fick jag tag i en bok av en fransk kvinnlig författare som skrev om vaccinskador. Slutade helt att vaccinera barnen. När mina två yngsta föddes blev de ej vaccinerade. Det är det bästa jag gjort. Alla barn är ammade över 2 år. Mycket rawfood under uppväxten så har jag ej haft sjuka barn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.