Klassisk homeopati hjälper vid sorg och depressio

1
2077

Av Margot Granvik, klassisk homeopat och vetenskapsjournalist

Psykiatrin i Stockholm varnar i slutet av april 2020 för att psykisk ohälsa väntas öka kraftigt i Stockholm till följd av coronapandemin

Sorg när någon när eller kär går bort, oro för jobb och ekonomi, samt isoleringen, kan leda till sorg, depressioner, ångest och posttraumatisk stress.

Psykiatrin rustar för att kunna hjälpa och förväntar sig ett kraftigt ökat behov av stödåtgärder.

v

–Den klassiska homeopatin är en effektiv behandlingsterapi vid sorg och depression!

Det säger homeopat Gunnar Jansson i Norrköping. I över 40 år har han utövat den homeopatiska läkekonsten och sett resultat.

– Sorg eller depression är något de flesta av oss drabbas av. Sorg är en del av livet. Med en stark försvarsmekanism kommer de flesta av oss över sorgen så småningom.

Andra som drabbas kan hamna i ett depressivt stadium.
– Homeopati är en fantastiskt bra terapiform för sorg och ju tidigare man tar ett homeopatiskt medel, med utgångspunkt från den drabbades individuella symtom, desto snabbare kommer den stärkande effekten.

Läs mer om Gunnars erfarenheter och vad patienter själva berättar på: https://klassiskahomeopater.se/viktorias-depression-forsvann-efter-homeopatiskt-lakemedel/

Berättelsen finns också som film: https://klassiskahomeopater.se/depression_forsvann/

Här är ytterligare en patientberättelse om hur effektiv en rätt utförd homeopatisk behandling är:https://klassiskahomeopater.se/fick-livslusten-tillbaka-med-hjalp-av-klassisk-homeopati/

1 KOMMENTAR

  1. Intygar till fullo det Gunnar skriver. Efter en stor sorg hjälpte homeopatin mig på ett kraftfullt sätt. Sorgen är kvar men på en nivå som är hanterbar . Utan att känt till den klassiska homeopatin genom Gunnars undervisning vet jag inte var man varit idag .

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.