Goda Nyheter – WHO:s kuppförsök misslyckades

0
4587

WHO fick backa från föreslagna ändringar av internationella hälsoföreskrifter, som vid en global hälsokris skulle ge WHO makt över världens länder.

Detta skulle kunna innebära social distansering, lockdowns, munskyddstvång, tvångsvaccinering och för att tvinga folk att lyda – polisiära insatser i alla WHO:s 191 medlemsländer.

De föreslagna ändringarna kom från Bidenadministrationen och stöddes av Australien, Storbritannien samt EU:s medlemsländer.

Den 28 maj 2022 då WHO:s 75:e medlemsmöte avslutades stod det klart att WHO inte skulle få mandat att styra över sina medlemsländer. Majoriteten av WHO:s medelmsländer som Brasilien, Ryssland, Indien, Kina, Iran och Malaysia och Afrikas länder röstade nej till förslaget.

Vi kan tacka dessa länder att de har räddat oss ur knipan men vi ska inte andas ut än. Nyckelpersoner inom WHO har fått acceptera att de inte fick globalt bestämmande över medlemsländerna, men de slingrar sig runt för att åter kunna ta upp ärendet om två år. De har startat en ny arbetsgrupp för att försöka få igenom ändringarna av de internationella hälsobestämmelserna istället vid mötet 2024.

Källa:

https://www.onenation.org.au/who-forced-into-humiliating-backdown
https://www.youtube.com/watch?v=t90zkAwXIvA&t=248s

Text: Marina Szöges
Bild: Pixaby

 
 
 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.