”Jag hade inte suttit här idag utan homeopatin”

0
6945

”Jag vill läka människor”

– Min egen erfarenhet har gjort mig övertygad om homeopatins kraft att bota både kropp och själ, säger Päivi Barsk, nyutexaminerad klassisk homeopat som öppnat en mottagning i Haparanda.

– Jag har alltid dragits med väldigt låga blodvärden. Som sämst låg Hb på 76. Jag har ätit apotekets mediciner och hälsokostens alla preparat, utan att nämnvärd effekt.
Järnsprutor hjälpte tillfälligt, men efter ett par månader sjönk värdena igen.

– När man har en långvarig anemi så vänjer sig kroppen vid det. Jag märkte inte av det så mycket på orken, men minnet blev sämre.

Trots anemin började Päivi Barsk en 4-årig utbildning till klassisk homeopat i Norrtälje. Hon utexaminerades nyligen.

– Första terminen gick bra, det var intressant och roligt. Andra terminen klarade jag ibland inte av att hålla ögonen öppna. Jag hade även svårt att klara hemuppgifterna.

– Jag fick homeopatisk behandling och värdena började stiga. Efter en tid mådde jag riktigt bra. Orken och minnet återvände.

Sedan hände saker som Päivi Barsk inte hade räknat med. Hon fick en livskris och gick in i en djup depression.

– Blodvärdena störtdök. Jag kunde inte sova och kunde inte äta. Jag fick homeopatisk behandling igen och tack vare den är jag här idag.

– Min egen erfarenhet visar att homeopati verkligen fungerar och att allt hänger samman hos en människa. En sorg kan göra en människa riktigt sjuk, även på fysisk nivå. Det fantastiska med homeopati är ju kraften att ge livet åter. Det här vill jag använda för andra människor som mår dåligt. Päivi Barsk har mångårig erfarenhet att arbeta med människors hälsa.

Päivi Barsks hemsida

http://zonpunkten.haparanda.nrespons.se/

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.