”Ett barn var 20-e minut i USA får diagnos inom autism-spektrat”

3
639

3 KOMMENTARER

 1. Hur länge ska denna öppet kriminella verksamhet få fortgå som läkemedelsindustrin håller på med? Att göra friska människor sjuka med mediciner och vaccin är ett ohyggligt grovt brott, ändå så får detta fortlöpa medan homeopatin och annan alternativ läkekonst blir allt hårdare strypt för var dag som går här i Sverige.
  När ska politikerna vakna till liv? De kommer nog troligen aldrig göra det då deras karriärer och ekonomiska intressen alltid går för folkhälsan, de har ju heller inga som helst kunskaper om detta utan litar på Socialstyrelsen som i sin tur grundar sina rekommendationer på läkemedelsindustrins ”experter”…

  Det är hög tid att folket börjar inse allt detta bedrägeri och överger den symtomatiska sjuk-vården för att söka hälsan på naturliga vägar istället!
  Eller så kanske vi skulle börja införa det system som fanns i det gamla Kina då läkaren bara fick betalt när patienten blev frisk, då skulle skolmedicinen falla som ett korthus…

 2. Hear hear!! Kunde inte sagt det bättre själv Janne.

  För att utveckla dina ord betr ”..i det gamla Kina..” lite, så fick läkaren betalt så länge som han höll patienten frisk. Skulle patienten bli sjuk var det läkaren ’som fick stå för fiolerna’… 😉

  Man gick till doktorn i förebyggande syfte – och inte (som nu!) när sjukdom väl slagit rot. Så mycket bättre det vore om man lärde sig att ’bygga’ hälsa (kropp OCH själ!) genom regelbundna behandlingar.

  I gamla Kina delade man in året i fem(5) säsonger. Det vill säga man hade en femte säsong, en kort period, mellan var och en av nutidens fyra årstider.Under den femte säsongen ansågs man vara extra känslig pga årstids-skiftena.

  Det är ju faktiskt likadant nu, naturligtvis, människan har ju inte förändrats särskilt mycket. Väldigt många människor märker av en period (eller flera) under året då de är extra känsliga. Det är vanligt att magsårs-patienter är speciellt känsliga vår och höst och t ex depressioner bryter ofta ut just i årstids-skiften…

  Vi kan lära oss mycket bara av att lyssna till (och ’lyda’) våra egna kroppar.

  Själv ser jag till att få behandling var 10e vecka och känner många som går på behandling i samband med vår/sommar/höst och vinter -dagjämningarna. ViIken slags terapi/behandling man väljer beror förstås på vars och ens behov och vad man mår bra av.

 3. Autism-spektrat — Min tidigare kommentar var lite off topic – så vill tillägga att jag ’SER RÖTT’ ju mer jag läser om hur ’lagom’ barn måste vara för att kunna leva i dagens samhälle – att det inte längre tycks finnas några ’normala’ barn.

  Det måste finnas plats i samhället för alla barn – oavsett hur ’lagom’ de är. Att dela in praktiskt taget alla människor i olika ’spektra’ redan i tidig ålder visar hur fruktansvärt sjukt samhället blivit i USA – och Sverige följer naturligtvis i ’storbrors’ fotspår!

  Att lagom är bäst är en ’sanning med modifikation’! Hur i hela friden kan man tro att barn måste vara ’lagom tysta, lagom glada, lagom ledsna, lagom elaka, lagom snälla, lagom hungriga, lagom mätta, lagom smala(!), lagom duktiga’ och allt annat ’lagom’ (fy vilket trist ord!) för att passa in i samhället – INTE KLOKT!!

  Fortsätter detta vansinne kommer snart sagt nästan alla vuxna att ha ’gått på amfetaminer’ sedan barnsben – SKAN..DA..LÖST!!

  Tänk er vad för slags samhälle som skulle följa på det. Hur skulle det se ut på dagis, i förskola och skola (för att inte tala om universiteten!), i sjuk- och åldrings- ’vården'(!), på arbetsplatser, för att inte tala om i politikens värld(!!)? Det är illa nog som situationen redan är. Ja, man baxnar vid tanken att det skulle kunna bli likadant i EU som i USA – herregud!!

  Det människan behöver, i synnerhet barnen, är en giftfri tillvaro – fri från vaccin, GM och annat syntetiskt i medicin, mat o’ dryck, kläder och inte minst i hus o’ hem!!
  I en giftfri miljö vore, är jag helt övertygad om, antalet barn diagnostiserade med autism mycket lågt!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.