Välkommen till föredrag om vacciner med AnnCharlotte Stewart

0
887

Varmt välkomna till ett föredrag om vacciner av AnnCharlotte Stewart

Stockholm, lördagen 5 maj kl 11.00 – 13.00 Kronobergsgatan 49 1 tr. Föredraget anordnas av SAKH, Svenska Akademin för Klassisk Homeopati. Vi har platser kvar och alla är välkomna (även icke homeopater) som är intresserade att informera sig om vacciner i allmänhet och Gardasil i synnerhet

Föredraget är gratis och fika ingår till ett självkostnadspris. Eftersom platserna är begränsade, vänligen anmäl via mail om ni kommer.

 

———————————————-

Dr. Ann-Charlotte Stewart, är en före detta cancerforskare som var indragen i de initiala utvecklingsstadierna av det som idag kommit att bli vaccinet Gardasil.

Ann-Charlotte Stewart har en doktorsgrad i medicinsk genetik från Uppsala universitet där hon disputerade 1993. Efter sin disputation påbörjade hon sina postdoktorala studier vid The Cancer Center, University of New Mexico i Albuquerque, NM, USA där hon fortsatte med studier av papillomvirus, deras genetik och potentiella roll i cervixcancer. Efter 18 månader på The Cancer Center avslutade hon, 1995, sin karriär som cancerforskare och har sedan dess ägnat sin tid åt alternativa terapier för optimal hälsa och välmående: energimedicin, yoga, meditation, ayurveda, mental träning, mindfulness och coaching.

Dr. Stewart har levt och verkat utanför Sveriges gränser i mer än 15 år, varav tio år i USA. Den resterande tiden har hon tillbringat mestadels i Indien och olika länder i Europa. Sedan 2008 driver hon en egen verksamhet i Örebro som coach och föreläsare med välmående, helhet och harmoni i centrum.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.