Intervju med Alan Rees, pappa till vaccinskadat barn

2
1150

Alan Rees son fick autism efter vaccination och nu uppmanar han alla föräldrar att inte vaccinera sina barn.

2 KOMMENTARER

  1. Tack för att ni aktivt arbetar mot vacciner, det kan kanske rädda någon från att bli skadad. De senaste vaccinationsskandalen med narkolepsi har blivit uppmärksammad bara för att det var så många som blev svårt skadade. Det kan inte vara så svårt att förstå att, när vaccin kan ge så svåra skador, måste varje vaccinering skada barnens nervsystem på något sätt och det kanske inte visar sig förrän senare i livet. Det är troligt att alla s.k. bokstavsbarn är skadade av vaccin.

    Jag var själv nära att dö efter det att jag, som barn, blev vaccinerad men det var först i vuxen ålder som jag förstod sambandet. När min son föddes, 1963, vägrade jag att vaccinera honom trots att det då var obligatoriskt. Varje år, fram till 1968 då det obligatoriska togs bort, fick jag ett brev från myndigheterna med hot om stämning om jag inte vaccinerade min son. Hotet förverkligades aldrig.

    Min son var ett mycket friskt barn. Han var sällan förkyld och hade ingen öroninfektion, som är så vanligt bland barn men han fick mässling. Den läkte lätt utan men och utan inblandning av läkare. Enligt min uppfattning är barnsjukdomarna till för att stärka immunförsvaret

  2. Hej Bengt,
    Vad tråkigt att höra att du a) blev dålig av vaccinationen och b) blev jagad av myndigheterna. Är det möjligtvis så att du har kvar breven? Om du har och om du vill dela med dig av dem så skulle det vara ett utmärkt sätt att visa vad det är som verkligen pågått.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.