Vaccinindustrin vill vaccinera pojkar mot livmoderhalscancer

3
799

 

Senaste bluffen från vaccinindustrin. Mike Adams på natural News skriver att CDC rekommenderar att pojkar mellan 11 och 21 skall vaccineras med Gardasil.

Men det är egentligen ingen nyhet. På vaccinsidan gardasil.se skriver man; ”Även pojkar och män kan vaccinera sig med Gardasil och minskar då risken både att få och att föra vidare de virus som Gardasil skyddar mot, dvs de som kan orsaka livmoderhalscancer och cellförändringar på livmoderhals, blygdläppar och slida, samt kondylom”

Vidare påstår man att kliniska studier visar att vaccination av pojkar skyddar mot livmoderhalscancer.

Det man kan undra över, hur de har gjort denna studie. Hur har de kommit fram till att pojkar smittar flickor i mindre utsträckning, efter att ha blivit vaccinerade.

Mitt heta tips; det är bluff att vaccinering av pojkar minskar cancerrisken hos kvinnor.

De försöker på sidan ”gardasil.se” invagga oss i säkerhet att det finns en kvalitetsmärkning och läser man slarvigt kan man tro att LIF har kvalitetsmärkt gardasil.

Det man har gjort är att LIF som är  branschorganisationen för läkemedelsföretag verksamma i Sverige, har kvalitetssäkrat sajten gardasil.se.

Snacka om klubben för inbördes beundran.

De skriver bland annat att ”LIFs kvalitetsmärkning är ett kvalitetssäkringssystem som reglerar läkemedelsinformation på Internet. Kvalitetsmärkningen  regleras i Läkemedelsbranschens etiska regelverk som medlemsföretag i LIF och IML är bundna att följa”

Ja herre jösses, läkemedelsindustrin kvalitetsgranskar sig själv och bestämmer i stort sett själva vad de får skriva eller inte, bara de följer läkemedelslagen att receptbelagda läkemedel till allmänheten inte får marknadsföras. Denna lag gäller inte vaccin mot infektionssjukdomar, där antagligen Gardasivaccinet platsar in.

Alltså med andra ord, reklam om vaccin mot infektionssjukdomar får vaccinindustrin göra hur mycket de vill, bara de får ett godkännande av sin egen branschorganisation LIF.

LIF= Branschorganisationen för läkemedelsföretag som utvecklar och bedriver forskning på läkemedel

LIFs mission är:  Att tillsammans med regering, Landssting och andra hälsovårdsaktörer främja LIfs medlemmar så att företagen kan uppnå sina respektive mål. De vill främja patienterna i Sverige så de får tillgång till innovativa läkemedel och vacciner. Hemsida här

————————————————

Kvalitetssäkringar i all ära, men kvalitetssäkringen av ”gardasil.se” gjorde i alla fall inte mig lugn.

Marina Szöges

 

 

3 KOMMENTARER

 1. Vaccinationsindustrin gör verkligen allt de kan för att få in nya grupper i samhället som utses till lämpliga offer för sin megaindustri. Allt görs under fina paroller med välformulerade uttryck som ska få folk att svälja deras lögner med både hull och hår. De får tydligen sprida ut hur mycket lögner som helst helt lagligt på bekostnad av människors hälsa utan att någon myndighet bryr sig överhuvudtaget.
  Det gäller att alla verkligen höjer sin egen medvetenhet och själva tar reda på objektiva fakta för att kunna skapa sig en verklig bild av hur man skapar genuin hälsa i kropp och själ. Ty lyssnar man på sjuk-vården så kommer man tyvärr förbli sjuk och risken är då stor att man fastnar i deras karusell och blir ytterligare ett offer för deras gigantiska läkemedelsindustri som står bakom hela skolmedicinens imperium resten av sitt liv. Det är ju också deras baktanke med det hela…

 2. Nej, jag blev förbannad när jag läste detta. Som mycket tveksam till vacciners effektivitet, redan innan jag blev homeopat. 3 av de 4 sista patienterna som kommit till mig. Säger att deras besvär började efter en vaccination.
  När jag läst om Gardasil, så är jag
  1 tveksam till effektiviteten.
  2 Om 10 år så har vi säkert mycket bättre behandlingsmetoder, så varför ta en ”vaccinationsbiverknings-risk” nu.
  3 Hittade inga trovärdiga långtidssstudier.
  Jag skulle aldrig kunna rekommendera detta till min son eller dotter.
  Henrik

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.