Mental Health Congress 2012

0
794

 

Seminarie i Bad Krozingen, Tyskland som handlar om homeopati och psykiska störningar 23-25 mars 2012. Nedan googleöversättning. Klicka här för orginaltexten.

Psykiska sjukdomar är på frammarsch. I Tyskland har till exempel antalet patienter in på sjukhus för depression fördubblats under de senaste tio åren. Detta är ett område där homeopatin kan få häpnadsväckande resultat.

Den första kongressen fokuserar på temat Homeopati för mentala störningar kommer att äga rum i Bad Krozingen från mars 23-25, 2012. Några av världens främsta experter har bjudits in att tala: kongressen kommer att öppnas av förmodligen den mest kända homeopatiska psykiater för alla, Mahesh Gandhi . Han kommer att tala om de stora ämnet schizofreni och hur man behandlar den homeopathically.

Därefter kommer de erfarna engelska homeopat Jonathan Hardy utforska kol rättsmedel (2: a serien), som har visat sig vara särskilt effektiv vid behandling av psykiska störningar såsom depression , missbruk och ångest.

Den andra dagen börjar med ett föredrag av den välkända indiska homeopat Divya Chabra , där hon presenterar imponerande fallstudier av depression, panikattacker och ADHD. På eftermiddagen Judyth Reichenberg-Ullman kommer att tala om fall av Aspergers syndrom.

Den sista dagen, den populära italienska homeopat Massimo Mangialavori kommer att prata om ämnet oro och otrygghet. Kongressen kommer att stängas av den schweiziska homeopat Heiner Frei , som kommer att diskutera hur han använder homeopati för att behandla barn med ADHD.

En varierad kongress som kommer att införa en rad nya behandlingsmetoder idéer.

Höjdpunkten för 2012! Med deltagare från länder som USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Australien, Egypten, Norge, Belgien, Spanien, Nederländerna, Frankrike, Rumänien och Slovakien , samt Tyskland, Österrike och Schweiz .

Kongressen har redan utvecklat sin egen speciella dynamik och har blivit en viktig mötesplats för den homeopatiska rörelsen. Det finns fortfarande utrymme.
Narayana är homeopatiska kongresser har nu blivit en institution. Mellan 250 och 300 deltagare kom till kongresser i 2009 , 2010 och 2011 , feedback var utmärkt.

Kongressen avgift för alla tre dagar med simultantolkning till engelska (för alla 3 dagar), € 325. kan enskilda dagar också bokas var för sig.

Fortbildningspoäng för läkare: . 24 poäng Fortbildning poäng för naturlig hälsa utövare: Bund Deutscher Heilpraktiker 16 poäng, VkHD, BkHD, SHZ 18 poäng för homeopati och 6 poäng för klinisk utbildning. Läs mer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.