Sjukvården tar inte ansvar för de vaccinskadade

0
810

Debattartikel Aftonbladet 20110402 av Eva Lennartsson.

”Ingen vill ta ansvar för min vaccinskadade son”

Min son André, 14 år, tog sprutan mot svininfluensan den 28 oktober 2009. Han blev sjuk samma dag. På kvällen fick han krypande smärta i kroppen. Vi tänkte att det var en normal biverkning av vaccinet, men smärtorna försvann inte utan blev med tiden bara värre.

Tre veckor efter sprutan fick han sin första sömnattack. Sedan dess somnar André överallt. Han har somnat på kalas, hos läkaren, när han spelat dataspel online, hos sjukgymnasten – och i varmbadet på sjukhuset. Förut hade André hög energinivå, nu orkar han ingenting. Han ligger mest hela dagarna på grund av alla smärtor.

Vi har uppsökt läkare ett antal gånger utan att André fått den hjälp han behöver. Han får ingen hjälp mot sina smärtor. Först efter 16 månader fick vi remiss till en narkolepsiutredning som ännu inte är klar.

André lider fortfarande av smärtor dygnet runt i hela kroppen. Han klarar inte av skolan och har nu förlorat ett och ett halvt år i skolan. Han klarar heller inte av det sociala livet som är så viktigt. Läkarna vill inte fortsätta utreda honom.

Är detta det som kallas vård? Att överge barnen och rycka på axlarna och säga ”Vi vet inte vad vi kan göra”. Läs mer: Aftobladet


6 miljoner människor ställde sig i vaccinationskön i Sverige, och kavlade upp ärmarna i trygg förvissning att myndigheterna ville dem väl.

Alla dessa människor gick på en jättebluff, när  myndigheterna skickade ut sitt påbud att alla skulle vaccinera sig. Ville man inte vaccinera sig, skulle man göra det ändå, av omtanke för de svaga i samhället. (Direktörerna på Glaxo Smith Kline skrattade hela vägen till banken)

Många fick allvarliga biverkningar, vilket inte alls är konstigt, med tanke på att vaccinet innehåller både kvicksilver och skvalen.

Faktum är att det inte finns några pålitliga studier som visar att Pandemrix skyddar mot influensa.

Dubbeltragiskt med andra ord – Hälsovårdande? myndigheter har med mördande reklam inbillat svenska folket, att svininfluensan var livsfarlig och vaccination var nödvändig. Ett otestat vaccin användes, ingen bevisad effekt och ingen vettig dokumentation, som visar risken för biverkning.

När svininfluensavaccinationen startade hade vaccinet testats på 3000 personer men ingen studie hade gjorts på små barn och gravida, men ändå ansågs vaccinet vara säkert och nyttig även för dessa grupper.

Läs mer: H1N1 vaccinets skyddseffekt obevisad

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.