Homeopatisk behandling av psoriasis

0
1120

Två patientberättelser

Värk och psoriasis

(1) För ca 10 år sedan drabbades jag av fläckvis psoriasis. Då fick jag av läkare olika salvor som skulle underlätta mina nyuppkomna problem. Men dessa hjälpte ej helt. Under 35 års tid har jag också lidit av värk i leder och magen. Dessa har ej någon läkare kunnat hjälpt mig med utan som vanligt skrivit ut mediciner till s k BSV-käring.

Nu våren -95 sade några vänner till mig att söka Gunnar J. Jag kom till honom i april och nu i augusti-september är jag för en gångs skull frisk och alert. Vilken känsla att vakna till en ny dag utan värk! Gunnar J har alltså sett till att allt känns mycket lättare att leva. Så som avslutning säger jag bara kort och gott: alla som har lider av någon sjukdom som ej läkarvetenskapen har hjälpt skall söka Gunnar J för homeopatin hjälper i långa loppet.

Psoriasisartrit

(2) När jag var i tonåren bröt psoriasisartrit ut. Mitten på 70-talet allergi mot löv- och gräspollen. Tog medicin mot detta, även cortison. Har även haft en del andra besvär. Efter nästan 60 års behandling av läkare, utan att bli frisk, så bestämde jag mig äntligen för homeopati.

Efter ett kvartals behandling av Gunnar Jansson blev jag fri från den ständigt molande värken i lederna. Det är nu 1 ½ år sedan, och värken har inte återkommit. Jag har även klarat pollenperioden med enbart Gunnars medicin. Psoriasisutslagen är nästan helt borta. Energin och livsglädjen har kommit tillbaks, och det enda jag beklagar är att jag inte tog den här hjälpen tidigare. Läs mer: Nakh.net

Homeopathic treatment of psoriasis. Läs mer: Dr. Rohit Jains hemsida

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.