Homeopati hjälper mot reumatism

3
1703

För 9 år sedan mådde Anna-Maria så dåligt att hon knappt klarade av att gå upp för trapporna. I dag är hennes reumatism nästan bra. Det tackar hon homeopatin för. ”Skolmedicinen och alternativmedicinen borde jobba sida vid sida, det skulle hjälpa många”

När Anna-Maria Ljungberg, 66, var drygt 50 år började hon få värk i ett finger. Samtidigt kände hon att hjärtat inte riktigt fungerade som det skulle. – Läkaren upptäckte att jag hade reumatism, berättar Anna-Maria.

Läkaren ville skriva ut de traditionella skolmedicinerna, men Anna-Maria vägrade. – Min intuition sa mig att jag inte skulle äta skolmedicinen. När jag läste biverkningarna bestämde jag mig för att aldrig testa dem.

I början av 1993 berättade hennes dotter om en homeopat hon besökt i Stockholm. Tidigare hade Anna-Maria aldrig testat alternativa behandlingar, men det var ändå med öppet sinne som hon besökte homeopaten.

Första tiden märkte Anna-Maria ingen större skillnad, men långsamt kände hon att hennes immunförsvar började bli starkare. Smärtorna var inte lika intensiva och hon började återfå rörligheten.

Tre gånger om året åker hon ner till Stockholm och får behandling av homeopaten.

– Det räcker för att hålla mig igång. Det är bara synd att jag hade så ont i flera år, att jag inte kände till homeopati innan. Skolmedicinen och alternativmedicinen borde jobba sida vid sida, det skulle hjälpa många, menar Anna-Maria.

Läs mer

.

3 KOMMENTARER

  • Hej! Kolla orginalartikeln, där står det nog, men kanske det kan duga med vilken annan skicklig homeopat som helst.

   Eftersom homeopatin ser de olika sjukdomarna som yttringar av ohälsa betyder det att olika personer får olika symptom, beroende på predisposition. Vilket innebär att det egentligen inte spelar någon roll vilken sjukdom personen har, utan homeopatin behandlar personen från grunden och därmed den underliggande orsaken till sjukdomen, som i ditt fall alltså har orsakat reumatism.

   Men å andra sidan om man vet en homeopat som har botat en sjukdom som man själv har, kan det kännas bra att gå till henne/honom.

   Här är artikeln. Det står nog där, vad homeopaten heter: http://www.aftonbladet.se/halsa/article77657.ab

 1. Vill veta homopatens namn? Min kan inte hjälpa. Är i klorna på reumatologen o deras råd är metathraxate! Vill inte. Ingrid

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.