Har det medicinska monopolet vänt sig mot folket?

4
851

 


USA:  En hälsokostfirma anfölls nyligen av ett SWAT-team med 80 beväpnade poliser; en mamma som vägrade ge sin dotter psykdroger belägrades i 12 timmar av ett SWAT-team med armerade bilar och helikoptrar; alternativmedicinare hotas med långvariga fängelsestraff.

Och även om detta scenario troligen och förhoppningsvis aldrig kommer att inträffa i Sverige finns det tendenser som visar att myndigheterna även här vill förbigå föräldrarna i beslut om att ge barn starka psykiatriska droger.

Om ett hälsokostföretag påstår att man kan bota någon med örter, vitaminer eller kosttillskott av något slag kan de också råka riktigt illa ut. Det erfor ett företag i USA den 14:e april i år som säljer kosttillskott som de påstod kunde hjälpa personer med autism och Alzheimers, dock inte bota. Ett 80-tal beväpnade agenter med skottsäkra västar från skatteverket, IRS, och FBI raidade företaget, deras gym och även ägarens dotters hem. De tog ALLT, gymapparater, papper, datorer och oanvända kuvert. Det stal precis allt. Tre stora lastbilar lastades fulla och kördes iväg. Ägaren har inte fått tillbaka det.Läs mer: KMR

 


 

4 KOMMENTARER

 1. Sitter och läser gamla artiklar som är publicerade här på sidan och blir mer och mer förundrad över hur allting har blivit. Det som står i denna artikel är nog bland det sjukaste jag läst.

  Hur långt får det gå egentligen? Finns det inga som helst gränser?
  Detta samhälle vi lever i har blivit så korrupt och kriminellt att det istället skyddar alla riktiga brottslingar och sätter dit alla stackars oskyldiga.

  Nej det är dags att vi enar oss och börjar ta krafttag mot alla dessa mörka makter som hotar hela vår existens på sikt.

  • Läkemedels tillverkarna verkar vilja skapa ett monopol eller rättare sagt en diktatur där det bara ska få finnas en producent. Till sin hjälp har de mängd personer som bara tittar på rapporter och bryr sig inte om verkligheten. Det sorgligaste av allt är att dessa personer bara lyssnar på andra utan att tänka efter själva, de blir ett slags akademiska papegojor som bara härmar auktoriteter.

   • Ja dessa personer är som styrda robotar och gör allt de blir tillsagda. De gör allt för pengar och struntar fullständigt i människors hälsa och väl. Empati är något som inte existerar i deras värld, det är kanske först när de själva en dag blir drabbade av denna diktatur som de kommer reagera.

 2. En gång i tiden så använde man religionen som ett medel för att skaffa sig makt över folket. Idag använder man sig av vetenskapen för att få makt över folket. Man kan säga att vetenskapen har blivit en modern religion som ingen får sätta sig emot. En gång i tiden så fängslade man människor som inte gjorde som prästerna sa. Idag vill man fängsla människor som inte gör som akademiska auktoriteter säger. Vetenskapen har haft fel ett oändligt antal gånger så varför ska den ha rätt nu när mängder av människor tror på exempelvis homeopati. Att forskningen visar att homeopati fungerar bryr sig inte de moderna prästerna om, alltså de akademiska auktoriteterna. En gång i tiden hade religionen anhängare som inte tänkte själva utan bara lydde prästerna. Idag har vetenskapen anhängare som inte tänker själva utan bara lyssnar på akademiska auktoriteter.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.