Forskare erkänner att han ljög om MPR-vaccinets koppling till autism

4
693

 

En medicinsk konspiration med enorma proportioner har avslöjats och kan få vaccinindustrin att gå ned på knä. En forskare från amerikanska myndigheten CDC har trätt fram och avslöjar att han varit med om att förvränga data för att mörka sanningen om att MPR-vaccin kan ge autism .

CDC och även Läkemedelsverket har länge hävdad att MPR-vaccin är säkert. Man har då bland annat lutat sig på denna ”forskning”.

Studien: ”Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism…in Atlanta” innehåller uppgifter som medvetet är manipulerade för att dölja sambandet mellan autism och MPR-vaccin.

I korta drag gick det till så här: CDC gör en studie med syftet att visa att vaccin är ofarligt. Men det som framkommer är att vaccin kan orsaka autism. Ju yngre barn som vaccineras, ju större risk  och afroamerikanska pojkar har 340 % högre risk att få autism. Detta ville CDC med sin lojalitetskoppling till läkemedelsindustrin inte avslöja. Studien yxades därför om och man uteslöt vissa pojkar. Och simsalabim så visar studien det CDC vill.

Forskaren som avslöjade fusket med studien var först anonym, nu har hans namn avslöjats som William W. Thompson forskare på CDC. Han tog kontakt med Brian Hooker PhD som själv har ett vaccinskadat barn och nu undersöker vacciners säkerhet. Thompson berättade att han fått dåligt samvete och avslöjade för Hooker att han var en av de skyldiga till problemet med vaccinskadade barn.

Men han var inte ensam. Det finns fyra författare till som gjorde studien. Dr Coleen Boyle en av medförfattarna till vaccinartikeln, vittnade lögnaktigt i kongressen att MPR-vaccin inte ökar risken för autism. Många huvuden kan rulla och läkemedelsindustrin får sig en välbehövlig läxa, om William Thompsons avslöjande ärligt följs upp.

Det människor behöver är en grundläggande debatt om vaccin, där all tillgänglig fakta tas fram och läggs upp på bordet.

Läs mer: NaturalNews

Reanalys av CDC-studien: Translationalneurodegeneration.com

CDCs bluffstudie: PubMed

Film med dr Wakefield som sammanfattar läget. intervju med Brian Hooker, där man också får höra William Thompsons avslöjande: YouTube

Text: Marina Szöges

 

 

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.