Homeopat Bert Breuker – Undersök homeopatin, så ser du att den fungerar

7
1284

Behandling av narkolepsi med Homeopati

Homeopat Bert Breuker

Vi tackar läkemedelsverket för erkännande  att Pandemrix kan skada vissa barn. Det betyder att andra vacciner också kan göra det.

Narkolepsi är enligt medicinska vetenskapen en obotlig sjukdom, som med medicin i  bästa fall kan kontrolleras. Man kan bara känna sympati för de drabbada, som nu plötsligt har fått ett helt annat perspektiv på sina liv.

Man måste så klart acceptera att folk blir drabbade av sido-effekter när vanlig medicin används. “Part of the game”.

Däremot måste man också ta ansvar för de drabbade genom att leta efter möjligheter att hjälpa dem. Om skolmedicinen inte kan bjuda på en behandling som botar, betyder det inte att den är obotlig. Det betyder att man inte har hittat lösningen än.

Homeopatin har hittat en lösning för alla som är drabbade av vaccinations skador. Man har utvecklat denna metod sedan 150 år, eller så länge som folk vaccinerats. Metoden beror på homeopatiska principer av behandling av vilket den viktigaste är “lika bota lika”.

Om man vet vad som orsakas ett problem kan man använde orsaken till sin fördel genom att göra en homeopatiskt medicin av den (om det är möjligt!) och ge det till den drabbade. Pandemrix skadar människor och kan därför också hjälpa, i homeopatisk form!

Jag vill bara uppmana föräldrar till barn med vaccinationsskador att kolla upp hur homeopati fungerar och kanske via homeopatiföreningar som SAKH eller SHR konsultera en homeopat med erfarenehet i att behandla vaccinationsskador.

Lyssna inte alltid till läkemedelsverket eller läkares åsikter angående homeopati. De är negativa och lär så vara en tid framöver. Kolla upp själv och se det som många redan vet: Homeopati kan hjälpa många besvär i händerna av registrerad, erfaren och utbildad homeopat.

Lyssna på Bert Ring P1 ca 18-19 minuter in i programmet.

7 KOMMENTARER

  • Det är helt upp till er föräldrar att göra som ni tycker med era barn. I Polen där behandlas alltid alla barn med homeopat medicin. Önskar verkligen att Sverige gjorde samma sak med barnen, men här har vi en lag som säger att homeopater inte får behandla barn under 8 år, men sedan är det upp till er föräldrarna, vill man ha friska barn går man till en homeopat.

   • Visst är det sorgligt att man måste bryta mot lagen för att hålla barnen så friska som möjligt. Lagen borde väl skydda barnen och inte tvärt om.

 1. Det är inte olagligt att diskutera ett hypotetiskt fall med en förälder, det är heller inte olagligt att barnet är med vid diskussionen. Ta betalt för tiden.
  Vad föräldern sedan går och köper, är vi inte ansvariga för.

  • Tycker ni övriga homeopater att metoden som Run4life beskriver är etisk försvarbar? Används den ofta för att komma runt lagen som hindrar er från att behandla barn under åtta år? Är metoden sanktionerad av era branschorganisationer?

 2. Min son har lindring autismo men fick aldrig någom form av stöd i skolan…pga. myckeg stress oro…fick diagnosen i kommunal skolan i Malmö..söker jag råd och tips. Har depression och äter Sertralin…önska jag att honom få Homeopati behandli gen ..ja utan blandas med Sertralin…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.