Homeopati och behandling av narkolepsi

9
1243

Bert Breuker fredagen 1/4 Ring P1 sade att Homeopati kan hjälpa narkolepsisjuka, och att det är synd att legitimerad vårdpersonal inte får rekommendera alternativterapier.

Inom skolmedicinen anser man att narkolepsi är en obotlig sjukdom, men inom homeopatin vet man att homeopatiska läkemedel har goda chanser att hjälpa patienter som har blivit sjuka av vaccination.

Inom övriga europa får läkare skriva ut homeopatiska läkemedel medan i Sverige får läkare och annan vårdpersonal inte ens prata om att homeopati kan vara till nytta för sjuka människor. De kan få en varning och det har hänt att läkare blivit av med sin legitimation, när de använt sig av läkemetoder som inte är godkända av socialstyrelsen.

Och nu har vi över 80 sjuka av svininfluensavaccinet, diagnostiserade patienter med narkolepsi, de flesta barn. Och siffran stiger hela tiden. De har fått en livslång sjukdom och många tonåringar har fått revidera sina framtidsutsikter. Det är nämligen inte lätt att få bra betyg om man sover 50% av sin tid i skolan.

Man har begått ett brott mot mänskligheten i och med denna pandemifars och vidhängande vaccin, innehållandes både kvicksilver och skvalen. Och sedan när biverkningarna dyker upp, säger man inom sjukvården att de vaccinskadade inte går att bota. Det är en sanning för dem, men inte för oss.

Alla vaccinskadade borde söka sig utanför skolmedicinen och prova på alternativterapi, då får de en rimlig chans att återfå sin hälsa.

Lyssna på Bert Ring P1 20110401 ca 18-19 minuter in i programmet.

9 KOMMENTARER

 1. när homeopatiska mediciner visar enhetliga resultat i objektiva studier kan det rekommenderas.

  eftersom det hittills inte hänt, kan ju folk som ändå väljer att tro det ska fungera för just dem prova det.

  om vårdpersonal skulle nämna det skulle de inge falska förhoppningar och därmed begå ett tjänstefel.

  det finns ingen anledning för den stringent vetenskapliga medicinen att befatta sig med homeopati så länge det inte visar resultat enligt vedertagen praxis.

  • Hej! Det är mycket faschinerande att ta del av alla slagorden mot Homeopati. Min egen analys av motståndet baserar sig på de erfarenheter jag har av livet. Jag har funnit att folk som studerat och blivit akademiker måste leva upp till nånting.Ja ni kanske invänder att det inte bara är akademiker som står för motståndet och det kan ju stämma men enligt min erfarenhet så är det oftast de som mest står för motståndet.

   Det är oftare så, enligt min upplevelse, att de andra kan testa nånting innan de kanske får skäl att fördöma det. Att vara akademiker är troligtvis ingen lätt uppgift. I större grad än som ”arbetare” måste man hävda sin betydelse. Ödmjukhet är inte något som de-i mina ögon- mest rabiata har begåvats med utan det gäller att visa att man är god för sina studiepoäng. Kanske hade man även olika lärare som betonade detta och noga inpräntade detta i kandidaten. Nåväl, det är också så att om man själv inte har haft tillfället att pröva homeopatien (på ett sätt där man har sluppit att bli utpekad som en förrädare ) så har man kanske varit för rädd om sitt skinn för att slippa stå till svars. När jag har tagit del av homeopati så har jag inte behövt ha någon anledning att skriva detta på näsan på någon utan jag har varit inställd på den förhoppningen att jag ska bli botad. Och när jag då blivit botad så har jag givetvis tackat min skapare(men det är klart att det är ju inte vetenskapligt bevisat att Gud finns så jag har full förståelse för att det inte är så lätt för alla att göra det).

   Nåväl..jag bodde under flera år i en medelstor stad i Norrland. Där fanns en Homeopat i nästan varje gathörn tillsammans med den lokala puben (tänk om det skulle vara samma motstånd mot alkohol och tobak som det är mot homeopati..hemska tanke..tänk om folk inte fick droga sig). Eftersom jag var intresserad av alternativa behandlingssätt så besökte jag de flesta Homeopaterna. Jag hade olika hälsoproblem- som kom efter användandet av amalgam men det visste jag inte när jag lagade tänderna med det (mera utvecklad homeopati skulle långt senare i livet hjälpa mig att bli frisk) som jag fick behandling mot, men jag får i ärlighetens namn säga att behandlimgarna gick inte så bra vilket kan bero på att styrkan(den s.k. potensen) var för låg.

   Det är ju så för vetenskapare och naturvetare att det är med koncentrat av ett ämne som boteverkan blir störst, men det betyder inte att det är så eller alltid måste vara så. I Homeopatiens ”land” så verkar det faktiskt vara så att när ett medel är så utspätt så att det inte finns några molekyler kvar..ja, då är det som bäst verksamt. Detta innebar att de sjukdomsproblem jag hade i 20-30 års åldern inte blev riktigt behandlade förrän jag hade fyllt 50 år. Då träffade jag på en Homeopat som verkligen behärskade sitt område. Jag hade då ochså flyttat till Sveriges mest högfärdiga stad. Jag säger inte namnet Det tog mig 5 år att få kontakt med svenskar här(som oftast är akademiker). Som tur är så finns här massor av människor med annan nationalitet som det inte är nåt problem alls att prata med men för övriga så var jag ju inte ”akademiker”…

   Denna fantastiska Homeopat, som nog är relativt okänd, räddade mitt liv. Jag har tillbringat mycken tid på hälsocentraler och apotek , träffat massor av trevliga läkare som gjort sitt yttersta för mig och jag har förlåtit dem alla eftersom det ju inte kan bota mig med gifter?? När man läser Fass inne på Apoteket(där det ju står att läsa om de olika medicinerna) så ser man ju ochså vilka negativa biverkningar man kan få av ALLA medel som finns på apoteket. Jag har ALDRIG fått någon negativ upplevelse av ett homeopatmedel. Så alla ni som är emot homeopati..det finns så mycket saker som verkligen inte är bra som alkohol mm ni kan väl ge er på det istället..istället för allt detta malande tjat om att homeopatin är verkningslös..det blir bara löjligt att lyssna på för oss som fått livet tillbaka..jag trodde mitt liv var slut men jag fick tillbaka det och kunde fortsätta arbeta istället för att behöva vara långtidssjukskriven..det var väl bra??

   När jag läser meningen ovanför mitt inlägg så suckar jag djupt och förstår att det finns människor som faktiskt struntar fullkomligt i att det finns folk som kan få må bättre och t.o.m. bli friska av Homeopati..meningen lyder: ..” det finns ingen anledning för den stringent vetenskapliga medicinen att befatta sig med homeopati så länge det inte visar resultat enligt vedertaget praxis..” ja det är en underbar akademisk känslokall text men jag har svårt att förstå det positiva med lydelsen därför att man får väl förmoda att den ”vedertagna praxisen ” utförs i hög grad här i staden.

   Och otaliga är faktiskt de jag stiftat bekantskap med eller känner till via vänner som har fått sluta sina dagar på Hospice (sista sängplatsen för cancersjuka när doktorn gett upp) i förtid..om nu den ”vedertagna praxisen” är så bra..?? varför lever inte dom längre?? sluta skäll på homeopatien och ge människor en chans att få behålla sina liv!! med vilken rätt sätter ni er över sjuka människor och förkortar deras liv?? kliv ned från er upphöjda plats och visa lite medkänsla!!Hjälp era medmänniskor nu med det som står er till buds. Förvägra inte din nästa den hjälp du kan ge honom/henne..jag slutar så..tack för ordet.

   • Hej Staffan, tack för ditt inlägg, väldigt viktigt i debatten!

    Jag har en vän vars dotter lider av narkolepsi efter den vansinniga massvaccinationen! Det är därför jag hittade denna sida i ett försök att hjälpa dem. Jag är också, sedan länge, själv väldigt intresserad av alternativläkekonst pga min ”obotliga” allergi som jag lidit av sedan 7 års ålder och borrelian, vars symtom smugit sig på de senaste 15 åren.

    Jag skulle bli väldigt glad om du kunde dela med dig av din homeopat-kontakt, eftersom det, som du säger, krävs skicklighet att utöva yrket till sin fullo, och jag har ännu inte lyckats hitta någon som gör det här på Österlen i Skåne. Jag antar att din kontakt finns i Stockholm, men det kan vara värt besväret både för min väns 17 åriga dotter som skulle kunna återfå hela livet framför sig, och mig själv som efter ett 45-årigt brottande med astman skulle kunna andas fritt resten av livet. Om du inte vill dela namn här på tråden, kan du väl skriva ett mail, eller ett meddelande på fb, där jag har samma namn som här. Hade varit roligt att ha kontakt med likasinnade i detta fantastiska ämne som det naturliga läkandet är!

    Tack

    • Hej Nina,

     Som du kanske vet kommer de besvär som du beskriver hos din väns dotter av en ren förgifting från vaccinet.
     Det brukar innehålla kvicksilver och en del andra otäcka saker.

     Homeopatin fungerar på så sätt att det inte är de vansinnigt utspädda medlen som gör något aktivt i kroppen, däremot verkar det som de kan trigga immunsystemet att reparera det som är skadat.

     Vi homeopater använder alltså SYMTOMLIKHET med våra preparat. DVS det innebär vi ger en substans som hos friska prövare har kunnat framkalla samma besvär som patienten lider av.

     Symtomlikhet är ju något som inte är mätbart i den fysiska världen, kanske är det därför som våra medel inte heller är så fysiska.

 2. Det är märkligt att vårdpersonal får rekommendera vaccinationer som gör så stor skada, utan att begå tjänstefel!
  Men så länge pengarna inom läkemedelsindustrin styr och manipulerar, så kommer inte forskning som gynnar homeopati att ske. Det finns ju inget intresse att bevisa något som inte går att få patent på.
  Det är den krassa och sjuka sanningen!!!!

 3. Har det framkommit något fall av narkolepsidrabbade patienter som blivit friska av homeopati?? Upp till bevis nu då!

  • Har det framkommit några fall av narkolepsidrabbade patienter som blivit friska av sig själv, eller med hjälp av sjukvården??
   Marie, hade du drabbats själv av narkolepsi så hade du säkert provat alla tänkbara botemedel, för att slippa symtomen i sig själv och att lägga pengarna på de mediciner sjukvården erbjuder för att lindra, med efterföljande biverkningar.
   Du hade kanske lagt de pengarna på att hitta ett bot, oavsett om det inte är vetenskapligt beprövat, så länge det inte är fullt av livshotande biverkningar, som vaccinet själv tydligen hade! Det var ju inte ens vetenskapligt prövat!

 4. Jag blir så otroligt trött på alla skeptiker… Att ni bara orkar köra era dåligt uppbyggda argument hela tiden. Jag är faktiskt akademiker själv, eller var kanske man ska säga ;0) Kunde inte jobba kvar inom sjukvården. Och ja, sjukvården behövs också, men när den inte kan hjälpa måste man kunna få välja något annat utan att bli förlöjligad och motarbetad. Det vetenskapliga har inte alltid rätt, vore fint om ni skeptiker insåg det. Är nu utbildad inom den klassiska homeopatin. Tack för ordet!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.