VIKTIGT MEDDELANDE ANGÅENDE HOMEOPATIKONFERENSEN DEN 28 OKTOBER

4
622

 

Personer som ingår i homeopatibranschen, medlemmar från förbund, föreningar, importörer, tillverkare, leverantörer skolor m.fl. som känner att de har bra idéer och kraft att agera i positiv riktning för att främja homeopatin. Att stå med enad kraft mot myndigheters och politikers maktfullkomliga okunnighet, är välkomna.

Se artikel för information och anmälan här >>>

Detta är också ett meddelande till skeptiker. Jag har sett förslag på Voff-forum till uppvigling, att ”wallraffa”. Visserligen tror jag att ingen av er ”skeptiker” vågar utsätta er för riskerna det skulle medföra att komma med falsk identitet, men för att vara på den säkra sidan kommer ingen okänd person att släppas in på konferensen. Endast homeopatiföretagare, personer med klara kopplingar till seriösa föreningar eller är medlem i homeopatiförbund är välkomna.

Marina Szöges

4 KOMMENTARER

  1. Kan inte bestämma mig för om detta är ett utslag av paranoida föreställningar eller utgör ett förtäckt hot… Vilka risker skulle jag utsätta mig för om jag önskade delta vid konferensen?

    • Nesligheten att sitta på seminarium eller workshop och bli avslöjad som bluffande skeptiker, är det jag syftar på. Dessutom är inga s.k. skeptiker inbjudna.

  2. Den ”nesligheten” är väl något som varje homeopatiskeptiker som ämnat besöka er mässa själv får bereda sig på snarare än något som ni som arrangörer behöver ta någon hänsyn till?
    Detta låter mer som ett illa förtäckt försök att hålla kritiska röster borta vilket säger en hel del om er inställning till vetenskap och kritiskt tänkande.

    • Den här konferensen är ingen debatt huruvida homeopati fungerar eller inte. Därför har skeptiker ingenting med den att göra. Alla som kommer på konferensen vet att homeopati fungerar och det som homeopatikritiker tampas med är följaktligen inget ämne för oss.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.