Undersköterska efter vaccinet ”De dör i våra armar”

1
8046

Stillbild från videon. Se video längre ner.

Han är undersköterska (nursing assistant) och har spelat in en video där han berättar, att på äldreboendet där han arbetar är majoriteten av dem som tog coronavaccinet sjuka

Videon är lång och han är litet omständig när han berättar, men meddelandet är kristallklart och avslöjar att coronavaccinet är dödligt för äldre personer.

I början av klippet innan han kommer igång med sin berättelse, är han ledsen och behöver torka tårarna. Han menar att han är satt att ta hand om de äldre, tvätta dem, se till att de får mat och prata med dem och han känner dem och vet hur de mår. Många av de äldre var inte sjuka, de kunde gå, prata och tänka innan vaccinet och hade ett liv, men nu är ungefär 60-70 procent sjuka av dem som fick vaccinet och många har tappat sina funktioner. De som tidigare kunde gå, kan inte längre gå, de som tidigare kunde prata, pratar inte längre och de som hade bra hjärnfunktioner och kunde tänka, kan inte längre tänka och är nu förvirrade, berättar han.

Redan i mitten på januari har 14 av de boende dött på hans arbetsplats.
–De dör som flugor och de dör i våra armar.
Han ställer dessa dödsfall i relation till noll dödsfall under 2020 då endast fem hade Corona men ingen dog. Nu har många fått allvarliga biverkningar efter vaccinet och många dör. Cheferna bortförklarar det med att påstå att de har ”superspridning” på boendet och att det nu är stor smittspridning av Coronaviruset.

Personalen på boendet vet sanningen, men de är rädda och håller tyst, menar han och säger också att hundratals har dött på olika äldreboenden den senaste tiden, men media är tysta och berättar ingenting.

Se videon:

– Vi behöver berätta och inte sticka huvudet i sanden. Det är inte rätt att använda de gamla som försökskaniner för det här vaccinet…

Läs mer:
Vårdpersonal dog efter andra coronasprutan
Astra Zenecas aktie föll efter dödsfall
Alla vaccinerades – sedan kom coronautbrottet

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.