Sista chansen att rösta på Årets Förvillare

5
723

 

Folket får tre gånger per år utse vinnare av titeln ”Årets Förvillare”, vilken ges till personer som under falsk förespegling att denne talar i vetenskapens eller humanismens namn: missbrukar sin maktposition, attackerar alternativtänkande, påtvingar pseudofolkbildning på allmänheten eller gör illa underbyggda uttalanden till skada för enskilda individer. I år kandiderar några av Sveriges mäktigaste opinionsbildare inom hälsa, alternativmedicin och akademia.
Vinnare utses den 28 december 2011.
Folket väljer genom direktdemokrati >>>

 

5 KOMMENTARER

  1. Det verkar inte längre gå att rösta. Annika Linde är nu utsedd till Årets förvillare. Jag röstade på Martin Ingvar men Annika Linde är också en värdig vinnare. Hon bär stor skuld till att svenska folket tillitsfullt kavlade upp skjortärmen och tog det hälsovådliga vaccinet, Pandemrix.

  2. Ja det är klart med röstningen.
    Jag röstade också på Martin Ingvar. Jag har inga direkta tvivel om att Martin Ingvar är en bra hjärnforskare, men jag kan inte förlika mej med att han verkar använda forsknings pengar, som jag och många tycker var menat till alternativa mediciner och behandlingar.

  3. Jag röstade på A.Linde – Hon har ensam stått för en mycket makaber kampanj för vaccinering och mot att vägra sprutan har hon varit skrämmande. Jag anser att AL är medansvarig till alla de vaccinskadade som idag glöms bort av Socialstyrelse och politikbyråkrati! Martin Ingvar är en försnillare av stora mått och är väl inte direkt skyldig till lidanden.

  4. Stämmer inte detta ditt antagande om ”en liten sekt”
    Röstningen var öppen för ALLA människor, även för dig och dina vänner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.