Semester på Dagens homeopati p g a sommar och dödsfall

  13
  1107

  Den 2 juli avled min vän och pappas fru, efter en kortare tids sjukdom, oklart av vad. Först sade man att hon hade cancer i bägge lungorna, sedan var det eventuellt kanske bara en infektion och antibiotika sattes in. Men då hon inte svarade positivt, återgick läkarna till teori nummer ett, nämligen att det nog ändå var cancer.

  Trots all evidens och behandling efter vetenskaplig och beprövad erfarenhet, blev hon sämre och sämre och drog sitt sista andetag vid åttatiden tisdag morgon.

  Personalen på Norrtälje Sjukhus gjorde sitt allt för att Irma skulle ha det bra. Men jag tycker synd om både dem och Irma. Och varför gör jag det?

  Jo av den enkla anledningen att både Irma och de som arbetar inom sjukvården tror (och trodde) att det bara finns en fungerande vård, och det är sjuk-vården. Och om den inte fungerar och personen dör en allt för tidig död, så beror det på att patienten dog och inte på något annat, – till exempel att vården inte fungerar.

  Jag är kritisk till skolmedicinens behandlingsmetoder och jag är också kritisk till maten. Att ge en person som man tror har cancer makaroner, såsiga såser och sockriga efterrätter hjälper inte upp hälsan. En cancerpatient behöver näringsrik mat, hellst, raw food.  Och jag önskar att vården snarast sätter igång och BOTAR människor istället för att ”lindra” och undertrycka symptom.

  Akutsjukvården och kirurgin fungerar mycket bra, men tyvärr den person som blir kroniskt sjuk får inte mycket hjälp. Jag önskar att skolmedicinen och alternativmedicinska terapeuter börjar samarbeta och tillsammans arbetar fram fungerande rutiner för att hjälpa sjuka att bli friska. Allt för många dör i onödan inom sjukvården idag och vi måste få ett stopp på det.

  Jag önskar alla en trevlig sommar och nya uppdateringar kommer ske om 14 dagar, torsdagen den 18 juli . Hej så länge!

  Hälsningar
  Marina Szöges

  13 KOMMENTARER

  1. Sorgligt att det är som det är med sjuk’vården’ – tycker precis som du beträffande ovanstående kommentarer. Sänder ljus och goda tankar till dig och familjen och hoppas du får en skön semester ..trots allt. Sommarkram…

  2. Beklagar sorgen. Jag håller med om kritiken. Så enkelt det skulle vara ändra vissa saker utan kostnad t.o.m. Tack även för de intressanta artiklarna om homeopatisk historia. Önskar dig en fin sommar!

  3. Beklagar sorgen så mycket Marina. Verkligen tragiskt med Irma men ”behandlar” man som de gör inom skolmedicinen så blir ofta resultatet att den fysiska organismen stänger av. Att fylla en kroniskt svårt sjuk människa med kemikalier som ytterligare belastar den kraftigt negativt anser jag vara rent kvacksalveri!
   Det finns så otroligt många enkla bra sätt att förbättra olika sjukdomstillstånd och få människor att tillfriskna. Genom att understödja kroppens självläkning istället för att stjälpa den så tillfrisknar de flesta. Men det är tydligen för svårt att förstå för skolmedicinen som bara ser till att understödja sin egen plånbok istället…

   Ha en så bra semester som du kan i alla fall Marina, trots sorgen och besvikelsen.
   Önskar dig allt gott och ett stort tack för alla fina artiklar du publicerat under året och tiden som din nättidning funnits! Den är ett viktigt led i att upplysa och medvetandegöra människor att det finns andra sätt att behandla än piller, strålning och skära bort organ och kroppsdelar.

  4. Beklagar sorgen Marina. att som du skriver ge cancerpatienter fel näring är ett brott enligt mig, hur välvilliga de än verkar vara. Att ge cancernärande föda som socker och kolhydrater är vansinne och jag rekommenderar alltid anhöriga som har svårt sjuka att strida för rätt föda. Men det är svårt, mycket svårt, tyvärr. Att läkarna sedan inte klarar av att ge rätt diagnos är allt för vanligt idag, penninghungern gäller tyvärr läkarna också först och främst sedan nån gång klarar de av att ge omvårdnad, men allt för sällan.

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.