Sanningen om vaccin uppdagas allt mer

1
1043

Många både barn och vuxna har blivit skadade av vaccin. Den sanningen går snart inte längre att dölja.

Vittnesuppgifterna är otaliga, framförallt på internet. Inom mainstream media håller man dock skenet uppe så gott det går.

Torbjörn Sassersson (han har hjälpt mig att starta Dagens Homeopati och han är mitt stöd ifall något kärvar till sig) har i dagarna råkat ut för en svår förlust. Hans pappa har tyvärr avlidit till följd av säsongsinfluensavaccin.

Torbjörn berättar på sajten Vaccin.me att hans pappa tog vaccinet 27 december 2011, insjuknade fem dagar senare i lunginflammation och blodförgiftning och avled efter fem dagars sjukdom.  Innan sprutan var han frisk, bara litet förkyld. Tio dagar efter vaccinet var han död.

Han skriver ”Inte ens efter att min mamma blev kraftigt sjuk år 2009 dagen efter hon fick svininfluensavaccin ändrade min pappa uppfattning. Hans tro på vaccin var starkare än informationen om riskerna med dessa vaccin. Nu är mardrömmen här. Jag har senaste dagarna upplevt händelsen som surrealistisk, men verkligheten kommer snabbt ikapp”

Torbjörn är motståndare till vaccin och var en av många som försökte varna allmänheten för svininfluensavaccinet 2009. Ödets grymma ironi, nu har även han drabbats av vaccinhysterins dödliga verkningar. Han är inte ensam, många dödsfall och ännu fler livslånga handikapp har följt i vaccinets spår. Nu strider Torbjörn för att få fram sanningen om sin pappa, varför han dog och hur bra behandlingen på sjukhuset egentligen var. Läs mer om det på Vaccin.me.

Kommentarerna till artikeln, där flera berättar om vaccinskador, är läsvärda.

 

En rapport från NewYork där 12 flickor (inga pojkar) fått ”mystiska” sjukdomssymptom, de har bland annat fått tics, som är så allvarliga att de inte längre kan gå till skolan. Alla under september månad, vid skolstarten. Det framkommer inte att det är vaccin men kanske man kan misstänka det, och då handlar det i det här fallet om Gardasil, vaccinet ”mot livmoderhalscancer” Läs mer här och här

1 KOMMENTAR

  1. Mycket tragiskt, sänder mina varmaste tankar till Torbjörn och beklagar sorgen. Hoppas sanningen kommer upp i dager, fruktansvärt att vaccineringar fortfarande är tillåtna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.