Ny yrkesutbildning i Homeopati 26-28 november 2020

0
1767
Bild: Pixaby

Utbildningen sker via nätet samt några träffar i Visby på sköna Gotland.

Att arbeta som Homeopat innebär att du får möta människor som söker för alla former av sjukdomar och symtom, allt från kroniska åkommor till mera akuta tillstånd. Du möter människan, hennes livsöden och symtom

Att utbilda sig till Homeopat är inspirerande och motiverande. Den homeopatiska teorin och praktiken kommer att lära dig nya synsätt om olika sjukdomstillstånds uppkomst och orsak. Utbildningen ger dig en behandlingsmetod med ett ekologiskt alternativ, som inte förgiftar vare sig dig, dina patienter, miljön eller kräver djurförsök.

Utbildningen innehåller den homeopatiska sjukdomsteorin, bemötande och behandling av patienter. Undervisning i den homeopatiska Materia Medica och homeopatiska läkemedel. Utbildningen bygger på Samuel Hahneman, grundaren av den homeopatiska vetenskapens, rena lära.

PhenixAkademin erbjuder även påbyggnadsutbildning i Block, upp till 600 lärarledda lektioner och 185 stycken polykrester och oligokrester.

Förkunskaper: Denna utbildning, som är en grundutbildning i homeopati, är främst anpassad för dig som redan har en terapeutisk eller sjukvårdsinriktad utbildning med tidigare kunskaper i anatomi och sjukdomslära. Om så inte är fallet vänligen ange det i din ansökan.

Välkommen in med din anmälan och/eller läsa mer om utbildningen på PhenixAkademins hemsida

Dipl. Homiatriker Monika S Swärd
PhenixAkademin
Tfn: 0708-33 89 14
E-post: monika@phenix.se

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.