-Jag mutade en konsult på Socialstyrelsen för att få en snabbare registrering

5
932


Torbjörn Sassersson intervjuar John Virapen, tidigare VD på läkemedelsbolaget Eli Lilly

Bland annat berättar Virapen hur det gick till när han mutade en konsult på Socialstyrelsen,  som fick 25 000 dollar och en långtidsprövning på sitt sjukhus, för att skynda på godkännandet av den antidepressiva drogen Prozac.

Läs mer och lyssna på intervjun på NewsVocie

 

5 KOMMENTARER

 1. Det har blivit väldigt tyst på alla skeptiker sista tiden, kanske kanske så börjar de att inse efter att ha läst alla skandaler…

  • Nej Janne,

   Men våra kommentarer kommer inte med. Jag väntar fortfarande (dagar) på att få igenom en del kommentarer. Men jag antar att du är välkommmen att debattera på VoF:s forum….

   • Peter

    Jag har inte godkänt kommentaren där du har nedlåtande kommentarer om Jeremy Sherr.

    Kommentarer med personangepp och osakliga påhopp på personer eller homeopatin hamnar i papperskorgen. Jag har haft DH i drygt två år nu och jag har tröttnat att höra i stort sett samma disharmoniska visa hela tiden.

    Janne har rätt, skeptikerna är lugnare än vanligt för tillfället.

    • Szöges, det var inte nedlåtande, eller åtminstone var det inte meningen att uppfattas så. Jag frågade ju bara om Sherr var samme Sherr som säger sig behandla HIV-smittade!? Vad är nedlåtande i det? Och hur är det osakligt, artikeln handlar ju om en person som heter Sherr. Det kunde vara samma person, och det var en ärligt menad fråga.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.