Fortbildning i Homeopati med Jeremy Sherr hösten 2013

0
797


Jeremy Sherr är en hängiven homeopat och lärare med ett öppet och generöst hjärta, som har vigt sitt liv åt homeopatin. Han utövar homeopati med artisteri, skarpsinne och vishet. Han har försett yrkeskåren med många homeopatiska läkemedelsprövningar, insiktsfulla skrifter och Dynamis med tusentals homeopatistuderande som vuxit i sin kompetens.

– Bäste kollega och vän, jag vill bjuda in dig att studera vid Dynamis. Utifrån mina 25 års erfarenhet att undervisa Dynamis, och utifrån återkopplingen från tusentals studenter världen över vet jag att du kommer att ha stor glädje och nytta av den här utbildningen. Jag är mycket glad över att kunna tillkännage att utbildningen som startar hösten 2013 sker i samarbete av ArcanumSkolan, i Sverige som är natuskönt belägen på västkusten, i Brastad, nära hav och natur, en perfekt plats att studera homeopati. Jag älskar att undervisa homeopati….Läs mer

Syftet med Dynamisprogrammet är att skapa en djupare kunskap och förståelse hos studenten, att hjälpa denne att nå praktisk färdighet och säkerhet och självförtroende, samt i slutändan att nå bättre resultat i sin praktik. Dynamis är en avancerad 3-årig utbildning som är öppen för yrkesverksamma homeopater och studenter som har en gedigern förståelse för homeopatins grunder.
Läs mer på ArceanumSkolans hemsida

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.