Heldagsseminarium med homeopat Kari Kokko 3 Mars & 12 Maj i Stockholm

3
848

 

”Det finns inga obotliga sjukdomar! För varje sjukdom gäller att det finns någon, någonstans på jorden som har blivit botad från den sjukdomen. Men det finns individer som är så sjuka att dom inte kan bli botade. Men alla som vill kan alltid få hjälp” – Kari Kokko

Varmt välkomna till heldagsseminarium med Kari Kokko!

Kari har 25års erfarenhet av att hjälpa människor och djur runt om i världen med klassik homeopati. Han har tidigare arbetat som lärare inom homeopati på Naturmedicinska fackskolan och idag håller han seminarium där han delar av sin erfarenhet runt om i Sverige och England. Under 2013 beräknas hans bok ”101 nordiska växter inom homeopatin” släppas, en materia medica att se fram emot!

Dessa heldagseminarium är menade för homeopater eller studerande som önskar ny kunskap, och se och lära sig hur teori omsätts i praktiken. Under dagen kommer vi se Karis personliga sätt att arbeta på då vi är med honom när han tar emot patienter. Vi kommer få klarhet i fallen och lära oss de olika läkemedel som blir aktuella. Det finns möjlighet att följa patienterna under deras behandling då de kommer tillbaka i Maj. På så vis ser vi medlets verkan och personens utvecklingen, samt ta emot fler nya patienter!

För mer information eller anmälan:

Maila joakim: jigerius@hotmail.com, eller
Ring Fredrik: 076 80 23 176. Telefontid: Vardagar 17-21 & Helger.
Kari Kokkos hemsida: www.karikokko.com.

OBS- Det är begränsat antal platser och därmed viktigt att ni anmäler er innan. Vi kan ej garantera er en plats om ni kommer oanmälda. Dagarna är fristående, för att delta behöver man ej ha deltagit på föregående seminarium eller delta på kommande.

Datum: Våren: 3 Mars & 12 Maj

Tid: Kl. 9-17 – paus för lunch under dagen (ingår ej),
Pris: 1500kr per dag. Betalning sker på plats eller via faktura.
Plats: Scandic Hotell Sollentuna. Aniaraplatsen 8, Våning 8.

Varmt Välkomna!

 

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.