Annika blev besvärsfri efter homeopati

0
824
Dagens glada nyhet, en tidning som skriver positivt om homeopati !

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 22.21.18Annika Björnberg berättar för tidningen Tara att efter hon hade fått barn, fick hon pms i två veckor varje månad. Hon fick även i samband med pms migrän och kände sig deprimerad och livet gick i svart.

Efter en tid fick Annika tag i en homeopat, Björn Lundberg Stockholm, som gav henne homeopatisk behandling och en övning som hon skulle utföra för att lugna nervsystemet.

– Han frågade om allt mellan himmel och jord, kontrollerade mina symptom och gav mig en lista med saker jag skulle tänka på. Och så fick jag två homeopatiska mediciner, små kulor som jag skulle ta. Ett piller på morgonen och ett på kvällen.

Hur fungerar behandlingen?

– De första veckorna blev besvären mycket värre och jag undrade om det verkligen skulle vara så. Men gradvis blev det bättre. När jag kom på återbesök efter sex veckor mådde jag bra! Jag hade varken känt mig deprimerad eller haft migrän. Sedan dess har jag mått jättebra – det svarta är borta.

Hela intervjun med Annika hittar du i Tara nr 2, 2015. Där kan du även läsa om Ulrica, som också fick hjälp av homeopati. För att komma till Taras hemsida, klicka här

Marina Szöges

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.