Homeopat botade pojke som led av svininfluensavaccin-biverkning

0
728

 

TwinrixNär jag idag gick igenom artiklar hittade jag något som jag inte hade uppmärk-sammat tidigare. Nämligen en homeopat som hade botat en pojke som fått biverkningar av svininfluensavaccinet, Pandemrix.

Artikeln finns på sajten vaccin.me. Och så här står det: ”En pojke på sex år fick svininfluensa-vaccin hösten 2009. Efter några månader bad föräldrarna mig att komma och träffa sonen. Sonen hade intermittent feber flera gånger varje vecka. Han var extremt svårväckt och kunde inte vara på förskolan. Sonen och jag tog en promenad och han berättade om viktiga symtom som ont i magen, mardrömmar och huvudvärk. Han gav ett blekt och hängigt intryck. C-vitamin och homeopati vände pojkens tillstånd på en vecka. När jag träffade honom några veckor senare var ovanstående symtom borta”

Läs gärna hela artikeln på vaccin.me

Jag vill tillägga: Kanske en och annan anser att jag använder ordet bota för ofta tillsammans med homeopati. Att man inte ”får” säga att homeopati botar sjukdomar. Men eftersom det är exakt det homeopati kan göra. Och när någon har blivit frisk av homeopati, så är det helt rätt att använda ordet bota.

Fast å andra sidan, mer rätt är att säga att homeopati botar människor. Själva sjukdomen är snarare summan av vissa symptom som kroppen fysiskt, emotionellt och mentalt manifesterar, för att skapa den bästa balans den kan.

Marina Szöges

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.