Homeopati-information på Mariatorget

2
741

 

Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati SFVH har i tre torsdagar stått på Mariatorget och informerat om homeopati.

Marina Szöges ordförande och Yael Jusidman, vise ordförande SFVH hade två trevliga torsdagseftermiddagar med start den 5 september.

b
Yael Jusidman och Marina Szöges

Vi kommer resten av september och oktober stå på torget 12.00 – 16.00 varje torsdag. Och känns det bra och vädret tillåter står vi kanske året ut, med uppehåll vintern och med fortsättning våren 2014.

 

Välkomna att hälsa på oss en torsdag på Mariatorget, men för att vara på den säkra sidan att vi finns där, ta först en titt  på på vår hemsida.

c
Utsikt på Mariatorget

 

Under torsdagseftermiddagarna har många homeopatiintresserade personer passerat förbi vårt lilla informationsbord och flera stannade länge och pratade med oss.

En som inte stannade var en stressad man som hastade förbi, men som ändå hade tid att visa tummen upp och säga  – Det är bra grejer det där. Troligen en nöjd användare av homeopati som spontant ville ge oss sin uppmuntran.

Text: Marina Szöges

 

 

2 KOMMENTARER

  1. Bra initiativ, jag tycker det är viktigt det ni gör. Vi behöver den här informationen och kunskapen. Det är för mycket kemikalier i omlopp och det behöver stävjas med bl.a. homeopati.

  2. Instämmer med Ruben. Det är alldeles för mycket kemikalier i omlopp – skulle vilja se mycket mer ’green & clean’ mat och dryck och inte minst medicin! Det är verkligen viktigt att informera om homeopati. Jättebra initiativ – fortsätt så! Hoppas det blir en mild vinter ..iallafall på torsdagar! 😉

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.