Maria känner sig piggare, gladare, smärtan försvann och lyckades banta femton kg tack vare homeopatin

0
955

Maria sökte egentligen upp en homeopat för sina onda ögons skull. Men efter ett halvår hade hon gått ner 15 kilo.  ”Jag fick ny kraft och orkade ta tag i saker i mitt liv, bland annat vikten” säger Maria.

Maria Thorell, 35, har haft värk i ögonen i över tio år. Ingenting har hjälpt, trots otaliga besök hos läkare.

Hon hade inte testat några alternativa metoder, men när hon fick tips av en kollega att gå till homeopaten Annika Mårtensson, bestämde hon sig för att ge det en chans.  ”Jag fick en homeopatisk medicin som jag droppar i vatten varje dag” berättar Maria.

Efter ett halvår hade hon tappat 15 kilo. Hon började simma regelbundet och hade inte lika många anfall av smärta i ögonen. – Jag vet inte om det beror på homeopatmedicinen, men jag känner mig piggare, gladare och känner att allt löser sig. Nu ska jag bara gå ner 17 kilo till, men det blir nog inga problem! säger Maria Thorell.  Aftonbladet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.