Första dagen i Almedalen

2
1465
CIMG0039
Ulf från Salve hälsocenter, Lotta, Marina och bakom kameran Tarja.

I år igen är Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati och ett gäng homeopater i Almedalen, Vi har samma plats nere vid hamnen, som förra året. Idag söndag, första dagen på Almedalsveckan var det ganska mycket folk förmiddag till eftermiddag, men sedan framåt kvällen lugnade det ner sig. Troligen blir det mer livat i morgon på måndag.

CIMG0039 (2)
Vårt smörgåsbord bestående av intressanta skrifter om homeopati.

 

Homeopatisk Tidskrift, informationspapper om HomeopatiAkuten, Liten vitbok om Homeopati, information om seminarium, Kortkort om homeopati och den rykande färska lilla broschyren ”homeopati fungerar” ligger beredda för att delas ut till intresserade människor.

 

Besök hos akupunktörerna

 

CIMG0048 (2)Akupuktörerna står på Cramérsgatan mitt emot Högskolan

CIMG0042 (1)Och här får jag akupunkturbehandling mot ont i halsen. Jag hade frusit på natten och vaknat med halsont. Med nålar på rätt ställe, lossnade energierna och halsen mådde sedan bättre.

Fyra seminarier

Måndag till torsdag, kommer vi hålla seminarier om homeopati. Först ut på måndag blir Monika Swärd som kommer att berätta om den homeopatiska läkekonsten, därefter berättar Margot Granvik om forskningsläget inom homeopatin. Föredraget på tisdag och onsdag kommer gå i ungefär samma stil, med olika homeopater som beskriver den homeopatiska metoden. Dag 4, på torsdag kommer det hetta till litet. Då heter seminariet – Kan Homeopati lösa sjukvårdskrisen?

Den dagen går vi  ut med att homeopati kan bota sjukdomar, som körtelfeber, biverkningar av svininfluensavaccinet, ulcerös kolit och psykisk ohälsa m.m. Och vi reser frågan, – ”Kan denna välbeprövade medicinska terapi bli ett svar på utmaningen med en sjukvård i kris och allt fler sjuka?”

Deltagare i Almedalen är välkomna att komma och och lyssna måndag – torsdag kl 11 – 12.45  Björkanderska, Skeppsbron 24 Sal F20.

Marina Szöges

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.