Flyttstädning i Stockholm till ett fastpris

0
4554
Foto: JESHOOTS.COM/Unsplash

Att anlita flyttstädning är ett smart beslut med många fördelar. Först och främst sparar du tid, energi och dina nerver när du outsourcar rengöring och röjning. Att vardagsstäda är en sak men att flyttstäda är minsann något helt annat. Här gäller det att minnas alla skrymslen och ytor, som till exempel utrymmet bakom spisen eller och samtliga speglar och fönster. För det andra eliminerar du risken för att hyresvärden eller de nya ägarna klagar på städningen. Och sist men inte minns ger ett fast pris dig trygghet för att din helhetsbudget håller. När du beställer städning överför du nämligen också ansvaret för resultatet till städfirman.

Sök efter en lokal firma

Det är alltid klokt att anlita lokalt. På så vis stöder du lokala entreprenörer och slipper även en onödig transportavgift. Alltså bor du i Stockholm kollar du utbudet städfirmor i Stockholm och så vidare.

Gör efterforskningar

Det kan verka enkelt att anlita en städfirma men precis som med alla köp av varor och tjänster bör ta reda på mer än bara bolagets namn och kontaktuppgifter. Kolla upp recensioner på sociala medier och säkerställ att andra har varit nöjda med servicen. Ju fler och mer konkreta kommentarerna är desto trovärdigare är de också.

Erbjuds det garanti?

När en städfirma erbjuder garanti på sitt arbete innebär det att både du och nästa invånare har ett par dagar på er att gå igenom bostaden och säkerställa att allt är i sin ordning. Om någondera parten inte är nöjd är det städfirmans ansvar att rätta till problemet, vilket gör livet enklare för alla inblandade!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.