Hur ta reda på ”vaccinationsgraden”

1
4102

Video här >>>

Enligt Dr Ricardo sänder de som har fått covid-vaccin ut en MAC-adress som kan ses på en vanlig mobiltelefon. Oberoende av om personen har fått Pfizer, Astra Zeneca, Janssen eller Moderna kan signalerna upptäckas via Bluetooth-teknik.

För att själv se detta. Gå in i telefonens Android-system, gå till Play Butik och ladda ner den kostnadsfria Bluetooth Scanner-appen. När du har laddat ned appen aktiverar du därefter telefonens GPS- och Bluetooth-funktion. Öppna Bluetooth Scanner-appen och välj ”Sök”.

Du kommer då kunna se en lista över MAC-adresser, som visas som uppsättningar av 12-siffriga hexadecimala tal, separerade varannan siffra med ett kolon eller bindestreck (d.v.s. en oktett) och du kommer att kunna särskilja de adresser som inte överensstämma med några apparater i din miljö.

Om du klickar för att öppna var och en av dessa MAC-adresser kan du till och med få en uppskattning om avståndet mellan dig och personerna som har injicerats med denna teknik.

De som följer undersökningarna av La Quinta Columna vet att förutom att hitta grafenoxid (rGO) har mikropartiklar observerats under mikroskop med utseendet av chips, datorkort och konstiga fibrer, liknande Morgellons.

”Dessa avslöjanden är så hemskt att människor går in i förnekelse. De kan inte tro att regeringar, läkare, journalister etc har gått med på att utföra de mest djävulska bedrägerierna i mänsklighetens historia. De har hängt med på globalisternas länge tillkännagivna mål, att mikrochippa mänskligheten”.
Dr Ricardo.

Källa:
www.laquintacolumna.info
https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.