Ett privat meddelande till alla skeptiker och Anders Gustafsson i synnerhet. Övriga läsare som ruttnar på skeptiker behöver inte läsa!

2
683

 

Anders Gustafsson, alias Kipphebel 3, sluta löjla dig. Gör något vettigt istället, för att ta skärmdump i tron att jag har missat att läsa.

Artikeln du syftar på är både för och emot, men den skeptiker som du är så tar du bara fasta på det som gagnar dina syften. Men se!!! jag har själv tagit en skärmdump, utan att darra på manschetterna. (Övriga läsare som läst så här långt, ber jag om ursäkt för detta inlägg. Men det är inte okey att vuxna människor, och Gustafsson är nog snarare medelålders, tar varje chans att misskreditera en medmänniska. Och jag kommer troligen inom 24 timmar ta bort detta inlägg. Inom den tiden så har meddelandet med säkerhet kommit fram till berörda personer)

Kipphebel-idioten

Anders Gustafsson alias Kipphebel 3 på VoF-forumet hela tiden nedlåtande kommenterar det som jag lägger ut på ”Dagens Homeopati”. Just nu känner jag mig litet irriterad över detta evennerliga tjafsande på skeptiker. År ut och år in håller de på och misskrediterar.
—————–

Marina Szöges

2 KOMMENTARER

  1. Jag sympatiserar med dig, verkligen. Själv försöker jag undvika läsa skeptikerinlägg, de gör en bara på dåligt humör.

  2. Jag brukar läsa skeptikerinlägg, för att veta vad de pysslar med. Likaså brukar jag kolla Dagens Medicin om Mats Reimer har kommit ut med ett nytt blogginlägg. Men jag tycker faktiskt att skeptikerna i Sverige har lugnat ner sig litet. I alla fall är de inte längre lika aggressiva mot homeopatin.

    Antagligen blev de knäckta den sommar då Både Robert Hahn kom ut med sina bloggar om homeopati och även när Christer Fuglesang sluddrade i Almedalen. Och inte att förglömma samma höst vann läkaren och homeopaten, Anders Petterson i Förvaltningsdomstolen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.