Tack vare homeopati blev Annelie frisk från ulcerös colit

1
958

Annelie, 33, blev fri från sin svåra tarmsjukdom med homeopati

Lantbrevbäraren led av kroniska magsmärtor.
Efter tio års lidande hittade hon rätt behandling: homeopati.
”Jag tog sista chansen”, säger Annelie Andersson.

”Jag tvingades springa på toaletten 25-30 gånger om dagen, varav på nätterna 7-8 gånger”, säger Annelie.

Läkarna skrev ut många mediciner, men ingen hjälpte. Som mest tog Annelie 13 tabletter om dagen. Men plötsligt en dag kom vändpunkten. Annelie fick via sin zonterapeut höra talas om möjligheten att få hjälp av homeopati.
Ni vet redan hur det gick. Lantbrevbäraren tillfrisknade. Efter bara fyra behandlingar hos Barbro Nilsson i Vimmerby var tarminflammationen helt utläkt!

Blev frisk på fyra månader
Annelie hann bara äta två homeopattabletter innan kroppen reagerade. Och så den reagerade! Speciellt där immunförsvaret var som sämst, på ett ställe där Annelie tidigare lidit av eksem: på händerna. De svällde upp, blev variga och såriga. Skinnet försvann.

”Det såg ut som brännskador”. Jag tvingades bära handskar på jobbet. Arbetskamrater och vänner sa att jag genast skulle avbryta behandlingen. Men jag är fruktansvärt envis, samtidigt som jag kände ett starkt stöd både av zonterapeuten och homeopaten. Det fick bära eller brista. Ja, det var min sista utväg, säger brevbäraren.

Inga spår av ulcerös colit i tarmen
Chansningen lyckades. Efter fyra månader gick Annelies läkare in med kamera och synade tarmarna. Där fanns inte längre några spår av ulcerös colit!

I dag är Annelie både glad och bitter. Hon har svårt att glömma den nonchalanta behandling hon fått av några läkare, är förtvivlad över att skolmedicinen har så svårt att samarbeta med den alternativa vården. Läs mer

1 KOMMENTAR

  1. vad roligt att det hjälpte! Har själv blivit hjälpt av homeopati och vet att det fungerar! Hade struma(underfunktion av sköldkörteln) och läkarna stod maktlösa !fick något som heter Cardosan och blev snabbt förbättrad, rena undret!
    Har nu fått någon parasit i magen och hoppas på bättring, är bara inne på andra dagen med dropparna så man får väl se!Har gått hos läkarna på vårdcentralen i ett halvår,men det enda de har är flagyl,en stark pencillin som jag blev förstoppad av”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.