Efter 7 cellgiftsbehandlingar och 27 strålbehandlingar fick Kim Anderzon nog

2
1010

 

Kim-Anderzon-KureraKim Anderzon valde alternativmedicinsk behandling när hon insåg att inom den vanliga sjukvården fick hon ingen hjälp.

Sverige har förlorat en kär skådespelerska. Kim tog allt för många nedtryckande behandlingar innan hon provade alternativmedicin.

Det finns nu personer (främst s.k. skeptiker) som anser att Kim Anderzon dog av alternativmedicin. Men knappast man kan klandra alternativmedicinen för en människas död, efter hon fått 27 strålbehandlingar och genomgått 7 cellgiftsbehandlingar.

Frågan man istället ska ställa sig är; hur många friska människor skulle klara av 27 strålbehandlingar och 7 cellgiftsbehandlingar, utan att bli sjuk och kanske rent av riskera att dö?

Nästa fråga som uppstår; Finns det någon studie som undersökt hur många cellgiftsbehandlingar och strålbehandlingar en frisk människa kan klara av utan att bli dödligt sjuk?

Den studien finns nog inte. Skulle med stor säkerhet vara helt oetisk att utföra.

Men att ge en sjuk människa alla dessa ”terapier” gång på gång på gång, fast man vet att de inte har fungerat, det anses okey.

Många med mig menar att annan behandling måste ges till de cancersjuka och inte bara sedvanlig strålning och cellgifter. De som bara tror på skolmedicinens metoder vad gäller cancerbehandling bör granska sig själva och de behöver också börja granska läkemedelsindustrin.

Artikel NewsVoice uppmanar Amina Manzoor på sajten LäkemedelsVärlden att granska cancerindustrin. Torbjörn Sassersson menar att: ”Cancerdödsfallen i sjukvården bör betraktas som brottsplatser” och frågar: Amina Manzoor – När ska du granska cancerindustrins brottsplatser?

Marina Szöges

 

 

 

2 KOMMENTARER

  1. Så sant och så bra skrivet…det var pga den urusla livskvaliteten hos de vänner som valde kemikalievårdens ’behandling’ med cellgifter (vilket triggar depressioner, orkeslöshet, håravfall och oändliga läkar- och sjukhusbesök), som gjorde att min mor nobbade detta och överlevde sina två svåra cancerformer. Det är ju vanligen ÄNNU mer fantastiskt att alternativvården kan hjälpa folk efter ’vårdens’ failures än man kanske föreställer sig.

    För oftast är vi en selektion av svårare fall – vi trodde på kemikalievården och den svek – vi trodde inte på alternativmedicinen, men vad skulle vi ta oss till? I Mainstram Media föreställs vi som något fanatiskt som blint tror och alltid trott på Homeopati etc. Bullshit (ursäkta uttrycket)…det är resultaten som övertygat!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.