Behandling av klimakteriebesvär med homeopati

0
1330

Patientberättelse: För några år sedan hade jag besvär med klimakteriet, jag blev både varm och kall och svetten bara rann om mig. När jag fick dessa blodvallningar öppnade jag fönstret för att ”kyla” ner mig, medan min man fick sitta och frysa framför TV:n.

Men sen sökte jag upp Jansson och fick hjälp. Det enda jag behövde var 2 st små rör med piller. Ett rör på kvällen och ett rör på morgonen skulle jag ta, efter några dagar försvann mina svettningar. Helt fantastiskt.

Nu har jag sökt upp Jansson igen för ett knä. Men innan var jag hos en läkare och fick även mitt knä röntgat. Svaret jag fick av läkaren löd så här: ”Det här får Du leva med, det går heller inte att operera”! Men Jansson kan ! Han är på god väg i alla fall. Jag slipper cortisonsprutor och tabletter och framför allt biverkningar. För min del får det bli Jansson i fortsättningen, om det skulle uppstå några krämpor. Läs mer Nakh.net

SolBritt karlsson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.