Välkomna till SFVH: konferens om homeopati och barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning

2
703


Den 10-11 oktober kommer Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati (SFVH) fira 100-årsjubileum och bjuda till fest. Kom och lyssna på våra skickliga föredragshållare, träffa likasinnade och ta del av vad homeopati kan göra för barn med NPF-diagnoser.

För att säkra en plats, och vi i SFVH ska kunna planera konferensen på bästa sätt, vänligen anmäl er så snart ni kan. Skrolla ner till grön text för uppgift om anmälan.

Konferenstalare

Vi firar 100 år med en internationell konferens där kunniga föreläsare berättar om homeopatisk behandling av barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, såsom autism, Aspergers syndrom, ADHD, Tourettes syndrom m.m.

.

111Konferensen äger rum på Vår Gård i Saltsjöbaden, strax utanför Stockholm, den 10-11 oktober. Föreläsarna har stor erfarenhet av homeopatisk behandling av barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

 

 .

Föredragshållare

.

JyduthDr Judyth Reichenberg-Ullman, lic. naturläkare, sociolog och praktiserande klassisk homeopat sedan 30 år, har mentala och känslomässiga problem samt kvinnohälsa som specialitet. Judyth Reichenberg-Ullman och hennes man Robert Ullman har tillsammans gett ut sju böcker om homeopati, bl.a. storsäljaren Ritalin Free Kids, samt Homeopathic Self-CareRage-Free Kids och A Drug-Free Approach to Asperger Syndrome and Autism. 

 

Robert ullmanDr Robert Ullman, lic. naturläkare och klassisk homeopat med 32 års erfarenhet, har behandlat över 4.000 barn med inlärnings- och beteendestörningar. Paret Reichenberg-Ullman bor och praktiserar i Seattle, USA, och i södra Chile.

 

hileryHilery Dorrian, England, är klassisk homeopat, örtspecialist och akupunktör med 25 års erfarenhet. Hilery Dorrian är känd för att vara en entusiastisk och engagerad föreläsare. Hon har en fantastisk förmåga att förmedla sina vida kunskaper om homeopati och om barn med problem.

 

Dr.Dinesh-ChauhanDr Dinesh Chauhan, Mumbai, Indien, är klassisk homeopat. Han har ett insiktsfullt och passionerat förhållningssätt till homeopatin. Chauhan håller populära seminarier runt om i världen och undervisar tillsammans med dr Rajan Sankaran på ”The other song academy” i Mumbai. Dinesh Chauhan är författare till bl.a.: The Scientifically Intuitive Case Witnessing: The Journey of Three Steps och A Wander with a Little Wonder, Child-Centric Case Witnessing.

.
JuergenWeilandJürgen Weiland, Tyskland, är Heilpraktiker och klassisk homeopat och har en framgångsrik mottagning i Bonn. Han reser runt i världen och håller inspirerande föreläsningar och seminarier. Jürgen Weiland undervisar barnmorskor i hur homeopati kan användas i samband med graviditet, förlossning och under småbarnsåren. Han har på senare år inriktat sig på att uppnå en systematisk förståelse av Materia Medica, och speciellt med fokus på barns utveckling.

 

46_Schmidt_ICE13_100Josef Schmidt, professor och dr, är verksam vid Ludwig Maximilian-universitetet i München, institutionen för medicinsk etik, historia och teori. Han föreläser på internationella kongresser över hela världen och har specialiserat sig på Hahnemanns människosyn och homeopatins historia.

 

Bert BreukerBert Breuker, homeopat och leg. sjukgymnast från Holland, har studerat hos dr Tinus Smits och kombinerar klassisk homeopati med homeopatiska avgiftningar/avstörningar, den s.k. CEASE-metoden. Det innebär att man ser närmare på kritiska ögonblick i patientens utveckling och försöker lokalisera ”key moments” i individens fysiska och mentala utveckling. Dessa ”key moments” används som ett extra verktyg för att åstadkomma läkning på alla plan. Breuker är numera bosatt i Sverige och har homeopatisk mottagning i Umeå.

.
Alexander TournierDr Alexander Tournier från Homeopathy Research Institute, HRI, (London) redogör för forskningsläget inom den homeopatiska läkekonsten.

 

 .

.

Medlem betalar endast 800 kronor för konferensen inklusive mat och fika

 

restaurang3Konferensavgiften är 1400 kronor, men subventionerad till 800 kronor för den som har medlemskap i Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati eller i något av Sveriges homeopatförbund. I priset ingår två luncher och fyra fikastunder. Eftersom föreningen firar 100-årsjubileum bjuder vi på en trerättersmiddag på lördagskvällen.

 

ANMÄLAN  TILL KONFERENSEN

Anmälan görs till Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati genom att sätta in 800 kronor respektive 1400 kronor på plusgirokonto 45 51 30-5. Skriv namn och adress. 
Skicka också mail
till homeopatiframjandet@gmail.com  och ange om du vill ha specialkost av något slag.

Passa också på att bli medlem, om du inte redan är det. Sätt in 80 kronor på samma konto som ovan, ange namn och adress.

Här finn färdbeskrivning till Vår Gård >>>

 

112Och den som vill vara nära på plats kan hyra rum på Vår Gård. Läs mer här >>>

 

 

.

.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN INSPIRERANDE HELG! 

arnica

2 KOMMENTARER

  1. MEDDELANDE TILL VOF OCH ÖVRIGA SKEPTIKER
    Det pratas väldigt mycket om att homeopater inte får behandla barn i Sverige. Det är bara halva sanningen.

    Den andra sanningen vad gäller behandling av barn i Sverige är: Homeopater får lagligt behandla barn över 8 år. Men inte yrkesmässigt behandla barn under 8 år.

    Jag vet att ni skeptiker mailar runt och anmäler homeopater och homeopaters aktiviteter. Men skippa det nu. Vi får behandla barn. Vi får ha konferenser om behandling av barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Föredragshållarna kommer berätta om både stora och små barn som fått homeopatisk behandling utanför Sverige. Det är ingenting VoF och övriga skeptiskt inställda personer kan förhindra. Så slappna av istället. Ni kommer bara bli trötta, om ni försöker förhindra en utveckling.

  2. Helt underbart det du skriver Marina, håller helt med dig. Slappna av alla skeptiker ni har inget att komma med. Homeopatin dagens behandling och framtidens medicin

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.