Vaccinföreläsning Stockholm den 17 september

0
1116
FRISKARE UTAN VACCIN?

Föreläsning på Hälsans hus i Stockholm den 17 september, kl 15 -18.30. Anmäl dig till föreläsningen genom att skicka mejl till Sophie Holmström: holmstromsophie@gmail.com
Anmälan är bindande. Ange för- och efternamn på den/dem som önskar delta. Kostnad: 150 kr/pers inkl. fika.

Ann-Charlotte Stewart har stora kunskaper om vaccin.

–Visste du att några av planetens giftigaste ämnen finns i vacciner?
–Visste du att man funnit tungmetaller och radioaktiva ämnen i vacciner?
–Visste du att många och allt fler vacciner är GMO-vacciner? Ett par exempel är Gardasil och MPR.
–Visste du att man använder cellinjer från aborterade foster från människa för att framställa vacciner?
–Visste du att ett barn som följer det allmänna svenska vaccinationsprogrammet idag får mer än 30 doser vaccin innan de gått ut skolan och att allt fler vacciner ”lite i smyg” håller på att införas på programmet? Motsvarande siffra i USA är över 70 doser och ökande.
–Visste du att det inte finns några korrekt vetenskapligt utförda studier som visar att vaccinerade barn är friskare än ovaccinerade barn?
–Har du någonsin frågat dig själv varför vaccinindustrin genom åren betalt ut 3,7 miljarder dollar för att kompensera individer som åsamkats vaccinskador – om vacciner nu är så säkra som våra myndigheter vill får oss att tro? Detta trots att det är mycket svårt att få rätt mot läkemedelsbolagen. Mörkertalet är stort.

En del tycks tro att man måste välja mellan sjukdom eller risken att få vaccinskador. Det är ett falsk tänk som skadar dig. Du kan välja att stärka ditt immunförsvar, leva helt frisk – och det på ett holistiskt och helt naturligt sätt.

Kom med dina frågor och funderingar. Det blir gott om tid för diskussion.

Vi ses i Stockholm 17 september.

Varmt välkommen,
Ann-Charlotte Stewart, Ph.D.

Doktor Ann-Charlotte Stewart, Ph.D. är cancerforskaren som efter tio år i labbet tappade förtroendet för cancerindustrin och den västerländska skolmedicinen baserad på läkemedelsbolagens kemiska droger, många gånger med allvarliga biverkningar. Desillusionerad, efter att ha jobbat inom cancer- och vaccinindustrins vansinnigt kompetitiva värld, en värld genomsyrad av en mentalitet som alltför ofta kännetecknades av uppblåsta egon och aggressiv girighet, hoppade hon av sin framgångsrika forskarkarriär 1995 till förmån för att studera alternativa, naturliga och holistiska vägar till optimal hälsa och välmående.

Ann-Charlotte har aldrig gått tillbaka till sin forna karriär som cancer- och vaccinforskare, detta trots att hon hade vägen klart utstakad för sig med anslag från IARC/WHO, som då tillät henne att studera det möjliga sambandet mellan Humana Papillomvirus (HPV) och livmoderhalscancer. Dessa internationella forskningsstudier genomfördes på The Cancer Center i Albuquerque, New Mexico, USA, åren 1994 -1995. Hennes handledare från detta laboratorium är idag en av de forskare som ligger bakom patenten till HPV-vaccinerna Cervarix och Gardasil.

Året innan Ann-Charlottes postdoktorala studier i USA, 1993, disputerade hon i ämnet medicinsk genetik med inriktning på papillomvirusgenetik och genuttryck på Institutionen för Medicinsk Genetik vid Uppsala universitet. Hennes fil kand avslutades 1989 i ämnena mikrobiologi/molekylär biologi. Hon har förutom sin avhandling publicerat tio särtryck i kända och etablerade internationella, vetenskapliga tidskrifter.

Ann-Charlotte har mycket att lära oss om hälsa och vacciner, inte bara på grund av hennes erfarenheter från forskningsvärlden, men också på grund av att hon själv drabbades av allvarliga biverkningar från vacciner och giftiga ”läkemedel”. Då skolmedicinen inte gav något hopp alls om att bota dessa enligt den ”obotliga” symtom och ”kroniska” sjukdomar, tvingades hon själv hitta och studera alternativa vägar för att läka sin kropp och hela sitt liv. Nu är det hennes livs passion att upplysa så många det bara går om att det alltid finns hopp och en väg tillbaka till naturlig och optimal hälsa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.