Skeptiker tog överdos för sömnbesvär och analklåda

7
946

 

Nu har de gjort det igen. Den här gången vid en skeptiker-konferans  21/4 2012 Barkeley USA. 100 personer tog 15 gånger mer än rekommenderad dos av Coffea Cruda.

Enligt artikel Newsreview. com, förväntade sig skeptikerna att få narkolepsi. Men ingen drabbades av denna allvarliga sjukdom. Men det gjorde inte heller Christer Fuglesang.

Det påstås att alla skeptiker höll sig vakna på konferensen och ingen blev av med sin eventuella analklåda.

Att tro att man ska somna på stående fot om man tar Coffea Alfaplex är naivt, däremot så visade ju vår stolte austronaut, Fuglesang att man kan drabbas av andra oförutsägbara reaktioner om man överdoserar homeopatiska läkemedel.

För den som vill se,  eller bara fräscha upp minnet lite, lägger jag upp ett videoklipp som visar Fuglesangs sluddriga beteende efter överdosen.

”Det finns faktiskt statligt stöd för såna här saker” säger Fuglesang och drar hela homeopativärlden över en kam. Men där har han fel – Homeopater får inga statliga bidrag varken för homeopati eller ”såna här saker”

Sjukhuset i Järna får bidrag från skattebetalarna, precis som all annan sjukvård, inget fel med det. Antroposofiska läkare använder också andra läkemedel när de behandlar sina patienter, och inte bara potentierade läkemedel.

Och vi homeopater  betalar full moms full skatt och får noll kronor i ”statligt stöd”

Text: Marina Szöges

7 KOMMENTARER

 1. Jag tycker forskningen om homeopati och naturmedel är helt relevant och skall aldrig underkännas. Hur skall man annars kunna bilda sig en uppfattning och nå nya mål inom mänskligheten? Jag är vanlig skattebetalare.
  Jag förstår inte vad som är problemet?

 2. Jag tycker det är märkligt att du publicerar nyheter som visar att homeopati inte fungerar. Förvisso klagar jag inte, eftersom jag anser att homeopati är bluff, men jag förstår inte riktigt hur du tänker… Arbetar du månne efter principen ”Lika botar lika” även här? Dvs om du publicerar en artikel som visar att homeopati är bluff så kommer den på något slags magiskt sätt att få motsatt effekt på den som läser den?

  Mvh ”Rune”

  • Rune, läs artikeln ordentligt så förstår du att artikeln visar att homeopati fungerar. Och kolla på videoklippet och se så vimsig Fuglesang blev efter överdosen.

 3. Har tyvärr varit hos en homeopat en gång för mina besvär med depressioner. 950 kr kostade 2 piller och inte gjorde dom någon nytta heller. Bort med bluff branchen!

  • Varför gick du bara en gång till homeopaten? Varför gjordes ingen uppföljningar?? Ibland behövs fler besök hos homeopaten innan läkning sätter igång. Att säga att man inte blev botad från depression efter att varit hos homeopaten en gång, visar att man hade för högt ställda förväntningar.

   För hur ofta brukar det hända att en deprimerad patient blir botad efter att ha varit hos doktorn en gång och fått en dos medicin?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.