Robert Hahn skriver om homeopati i vetenskaplig tidskrift

1
731

 
robert-hahnLäkare och professor Robert Hahn meddelar att han ska publicera en översiktsartikel om evidensen bakom homeopati.

Artikeln kommer ut i en schweizisk vetenskaplig tidskrift troligtvis i oktober och bygger på den serie bloggar som Hahn publicerade om homeopati för två år sedan.

– Det blev mycket debatt den gången och kanske ännu mer nu – vi får se! Eller blir jag slaktad av etablissemanget (nu också)? skriver han på sin facebooksida.

Den som är intresserad håller stenkoll på Robert Hahns blogg: Roberthahn.nu i början av november, så får vi veta mer.

 

1 KOMMENTAR

 1. Vetenskap i all sin ära…. Men det viktigaste är ju trots allt verkligheten, att (i detta fall) homeopati fungerar, och att homeopati verkligen fungerar bevisar alla miljontals människor som årligen behandlas och blir friska av den!!

  Det är bara en försvinnande liten del av vår fysiska verklighet som vetenskapligt kan bevisas, varför ska då allting beläggas med vetenskapliga bevis för att accepteras och bli tillåtet att användas?

  Den enda anledningen är pengar, det är som bekant ganska svårt att bevisa alternativmedicinska behandlar med vetenskap och det utnyttjas verkligen till max av läkemedelsindustrin.

  Man borde då rimligen vända på begreppen och kräva fallstudier på farmakologi, men detta är de livrädda för att göra för då skulle hela farmaindustrin falla platt omkull till marken som ett korthus man blåser på…

  Nej låt oss inte stirra oss blinda på vad vetenskapen kan bevisa eller inte, låt oss se på verkligheten vi lever i istället!
  Där ser vi att människor blir friska av homeopati (när de får rätt medel), och att människor blir sjuka av farmakologi.
  Det räcker för mig att nästan dagligen träffa människor som skadas av farmakologi och hittills har jag inte stött på en enda genuint frisk människa som går på farmakologi!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.